No to przykro mi bardzo. Koło 14 jeszcze były.
Wrocław, Rydygiera / Brodatego, Drink Hala
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziByłem dzisiaj pod sklepem , ale nie ja wchodziłem na zakupy ( szukałem miejsca na zaparkowanie ) Przyniesiono mi tylko 2 rodzaje Lwówka , a Kocurów podobno nie było . W Browarku byłem osobiście ale tam też ich nie było .
Comment
-
-
Anteks musiał jakiegoś ślepoka wysłać po piwo, bo wszystkie Kocoury stoją grzecznie w szafie chłodniczej zajmując rzędem ponad pół metra.
Swoją szosą, podoba mi się wywalenie ze sklepu chłodziarek koncerniaków i zastąpienie ich dużą własną, do której można włożyć wszystko. Przyniesie to spory profit latemDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziSorry bo nie kumam, kogoś wysłałeś po te Lwówki? Wszystkie w/w Kocoury nadal są. Poza tym m.in. dawno niespotykany Rebel.
Pasażer poszedł , kazałam mu zwrócić uwagę na Lwówek i Kocury ( mówiłem o litrowych PETach - może były w szkle? ) następnym razem wejdę sam i zdobię zdjęcia lodówek dla pewnościMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzimówiłem o litrowych PETach -
Wprowadziłeś umyślnego w błąd a teraz się dziwisz?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Taka mi się historia przypomniała.
Dawno temu, kiedy mieszkaliśmy w akademiku, sąsiad szedł do sklepu i zapytał czy czegoś nie potrzebujemy. Powiedziałem, żeby kupił czekoladę alpejską (jakaś taka była).
Przychodzi, daje mi pierniki i mówi: Z alpejskich były tylko pierniczki
Zupełnie na marginesie dodam, że był to ówczesny policjant prewencji
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika unkel Wyświetlenie odpowiedziIle kosztują piwa z Harrachova?
Comment
-
Comment