Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, Rydygiera / Brodatego, Drink Hala
Collapse
X
-
Samuel Smith's Old Pale Ale, Organic Best Ale, India Ale
Skull Splitter Ale
Coopers Sparkling Ale
Alte Liebe Dunkel Weisse
Lowenbrau Urtyp,Oktoberfestbier
Augustiner Oktoberfest
Martin's Pale Ale
Bass Pale Ale
Kriek,Faro,Leffe (Blond,Triple,Brune),Augustijn,La Chouffe Blonde,Limburgse Witte, Hoegaarden Wit,Kwak,Duvel,Palm.
Tambor 10%,11%
Kacov Hubertus 10%,12%
Postriż 11% i ciemny
Konrad 11%,12%
Vysoky Chlumec Vevoda
Pernstejn półciemny
Dobruska 11%,12%
Car 12%
ZapraszamLast edited by wrojtek; 2011-10-10, 10:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrojtek Wyświetlenie odpowiedziSamuel Smith's Old Pale Ale, Organic Best Ale, India Ale
Skull Splitter Ale
Coopers Sparkling Ale
Wiking-rozłupywacz czaszek z Orkadów:
i mocno niefiltrowana legenda Australii:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziCzyli najstarszy browar z Yorkshire w kilku odsłonach:
A propos cen; wrojtek, czy moglibyście przyklejać ceny na półkach przy nowych piwach?
Nie zawsze mam przy sobie kartę kredytową, aby pozwolić sobie na nielimitowane zakupy
Mając ograniczoną ilość gotówki mogę spokojnie wybrać ile i na jakie piwa mnie dziś stać bez ciągłego i upierdliwego zaczepiania obsługi z pytaniem: a po ile jest to piwo? Piję przede wszystkim do tych najdroższych piw - nowych anglików i tego z antypodów.Last edited by chemmobile; 2011-10-11, 06:54.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziI w cenach rozłupujących portfel
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziMając ograniczoną ilość gotówki mogę spokojnie wybrać ile i na jakie piwa mnie dziś stać bez ciągłego i upierdliwego zaczepiania obsługi z pytaniem: a po ile jest to piwo?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziMógłbyś napisać ile?
Tam mają czytnik kodów kreskowych - bez pytania można się dowiedzieć ceny (poza tymi piwami, które kodu nie mają - np. Kocour...)
A tego czytnika to jeszcze nigdy nie zauważyłem.
PS. Kocour i czeskie PETy mają naklejone cenówki.Last edited by chemmobile; 2011-10-11, 07:31.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Zauważyłem ostatnio że już mi weszło w nawyk, że gdy dostaję maila o treści "Użytkownik wrojtek odpowiedział na zaprenumerowaną przez Ciebie dyskusję... to idę po buty, sprawdzam co za nowe specjały się pojawiły i jadę do Drink Hali
Wybór który obecnie jest rzeczywiście może człowiekowi wyzerować portfel, ta nowa szafka między półkami a lodówką jest tak fajna że najchętniej bym ją wyniósł całą
... no to zabieram się za Coopers Sparkling Ale
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziPerełką jest bardzo mocno limitowana dostawa Fullersa, dojrzewającego w dębowych beczkach po koniaku w kartonowym opakowaniu.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziA propos cen; wrojtek, czy moglibyście przyklejać ceny na półkach przy nowych piwach?
Dodam tylko,że z Kocoura dostępny jest Rauchbier oraz Haka NZ Lager.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziTam mają czytnik kodów kreskowych - bez pytania można się dowiedzieć ceny (poza tymi piwami, które kodu nie mają - np. Kocour...)Posłusznie melduję, panie lejtnant - odpowiedział Szwejk z poczciwym uśmiechem - że podczas gdy czekałem na pociąg, spotkała mnie ta przygoda, że siedziałem przy stole i piłem jeden kufel piwa za drugim.
http://kawairakija.wordpress.com O Bałkanach - powierzchownie i dogłębnie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzipojawiły się piwa z estońskiego browaru Saku
Saku Kuld
Saku Rock
... i to wszystko. Kurcze, liczyłem na inne piwka z tego browaru; przede wszystkim na portera (porteru ).Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziliczyłem na inne piwka z tego browaru; przede wszystkim na portera (porteru ).
Comment
-
Comment