Teraz dopiero zauważyłam tą rozmowę o dojeździe. Ja na Psim Polu po prostu wsiadam w 128, tylko z Litewskiej trzeba się dostać do centrum (jak to brzmi ) Psiego Pola.
Wrocław, Rydygiera / Brodatego, Drink Hala
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sebastian_wro Wyświetlenie odpowiedziCzy można się spodziewać Podpiwku Warmińskiego w najblizszym czasie?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika porek388 Wyświetlenie odpowiedziWrojtek czy można się dzisiaj spodziewać zapowiadanych niemieckich koźlaków i nowych Pint?
Comment
-
-
Z lekkim poślizgiem, ale już są:
Pinta Ale Szycha, Wesołych Świąt, Atak Chmielu
ponad to
Goller Herbst Bock,Weizenbock i Rauch
Burgerbrau Bamberg Pils i Keller
Budels Bock
Gulpener Wintervrund
Jopen Bock
Lindeboom Herfst Boch
jutro ruszamy z Brackim Grand Champion 2011
Zapraszam
Comment
-
-
Štiřínsky Magnat
Rychnov Kastan i Knezna
Peron 12% i 14% ciemna
Ferdinand n/f
Rampusak
Car 12%
Poutnik 14%
Postriż 14%
Tambor 14% Klazar
Schlenkerla Doppelbock
Lahnstein Martinator i Schnee bock
Schneider Aventinus
Drei Kronen
Roggen, Weizenbock, Weihnachtsbier
Samuel Smith India Ale
Red McGregor
Wychwood Scarecrow
Wrócił Lindemans + Barbar i Cuvee des Trolls
Baltika n/f oraz porter
Zapraszam
Comment
-
-
Z nowości między innymi świąteczne: Holba, Eggenberg, Litovel, zestaw upominkowy austriackiego Samichlausa (butla+szkło). Holba i Litovel również w świątecznych kartonach,
Samuel Smith's India Ale (IPA) dostępny również w kartonowym czteropaku.
Jest też dostępny słód do przegryzania na ostro z browarku Car.
Możliwość skomponowania świątecznego zestawu upominkowego z wybranych piw (kosze), ale na ten temat Wrojtek będzie wiedział więcej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziWrojtku, czy Kocoury są lub może będą w niedalekiej przyszłości? Szczególnie zależy mi na Sumeczku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziWrojtku, czy Kocoury są lub może będą w niedalekiej przyszłości? Szczególnie zależy mi na Sumeczku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrojtek Wyświetlenie odpowiedziJest duża szansa, że Kocour powróci do Wrocławia w szerszej nawet skali gdyż z tego co wiem jeden z dystrybutorów zamierza sprzedawać piwa z Varnsdorfu w hurcie. Pytanie tylko jak długo utrzymają się na rynku... Jak zwykle mogę obiecać, że gdy tylko Sumeczek stanie na naszej półce na pewno dam znać.
Comment
-
Comment