Trochę amerykanów i innych holendrów. Polecam zabranie większej ilości kasy, bo na pewno się przyda
Wrocław, Rydygiera / Brodatego, Drink Hala
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrojtek Wyświetlenie odpowiedziKocour EPA
Vilniaus Sviesus n/f
Vilniaus Sviesusis
Vilnianus Tamsusis
Krakowiak nieklarowny
+ uzupełnienie Belgii
zapraszam,naprawdę warto
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziKrakowiak to jakaś nowość? jaki browar?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziPołudnie.
Comment
-
-
Z "kvasnicovych" dostępne są m.in. Kvasar-Sentice, 7 kuli, Żamberk (trzy rodzaje), Car, Richard z Brna.
Jest też piwo z minibrowaru U medvidku v Pradze:
U Medvídků - tradiční pražská restaurace. Pravá česká jídla, výborné pivo z našeho pivovaru a kvalitní ubytování v hotelu v centru Prahy.
oraz specjalny czerwony Konrad z ekstraktem z ziół (0,33 l.)
Comment
-
-
Rzut oka na Drink Halę - Street View
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziRzut oka na Drink Halę - Street View
Comment
-
-
To bardzo ładnie, za pierwszym razem te Tyskie mnie na tyle zmyliły, że nie wszedłem (od razu) i szukałem dalej
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
ABSOLUTNY DEBIUT!
Już dzisiaj zapraszamy na wielki debiut: Pinta - Małe Co Nieco!
Piwo warzone w limitowanej ilości tylko dla Drink Hali przez browar kontraktowy Pinta.
Piwo jasne,niefiltrowane, niepasteryzowane,nieutrwalone, refermentacja odbywa się w butelce, z dodatkiem najlepszych odmian miodu lipowego występującego w rejonie wschodnich Bieszczad.
Zawartość alkoholu 6,2%, ekstrakt 14,1% z miodem.
W sklepie do nabycia również koszulki z Kubusiem Puchatkiem w cenie 30 zł.
To nie jest Zawiercie Miodowe, Pinta Małe Co Nieco to zupełnie nowe piwo!
Poniższa etykieta jest ostatnią ze "starej" serii.
Zapraszamy,naprawdę warto
Comment
-
-
Prima aprilis, jak sądzęVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziPrima aprilis, jak sądzę
A pomysł na piwo niezły. Odłóżcie mi skrzynkę, odbiorę na FDP.Last edited by danhaj; 2012-03-31, 23:32.
Comment
-
-
Rozwaliłeś mnie tym prosiaczkiem Akurat skończyłem warzyć pszeniczne, na szczęście żaden prosiaczek mnie nie odwiedził w trakcie
Comment
-
-
Wjechało wiele zagranicznych świątecznych nowości. Również piwa z minibrowarów.
Między innymi po raz pierwszy piwo warzone przez:
Pivovárek Na Kopečku (Svitavy),
ciemny specjalny Hubertus i piętnastka Benediktin z Broumova,
cały zestaw piw od Tambora, w tym świąteczny Klazar,
cały zestaw z Rychnowa, w tym świąteczny Habrovak
oraz wiele innych niepasteryzowanych czeskich mini
Z górnej fermentacji po raz pierwszy przedstawiciele odległych egzotycznych kontynentów, również dwa górniaki z czeskiego Żamberka, Wyszkowa, Broum, portery i ejle brytyjskie, pszenice z Bawarii i Austrii i inne.
Comment
-
Comment