Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tmspoko
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, Rydygiera / Brodatego, Drink Hala
Collapse
X
-
M.in. nowości z Widawy - Parowe i inne, nowe Pinty, keller z Mahrsa, którego Pendragon ostatnio pochował
coś z Anchoru, kilka nowości z BrewDoga i innych brytyjskich górniaków
ejle California i Raptor z czeskiej Matuszki - ostatnie sztuki!
Ponadto Drink-Hala szykuje się do "wyjścia na miasto" z ejlowymi premierami! Ale to póki co tajemnica
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzi
Ponadto Drink-Hala szykuje się do "wyjścia na miasto" z ejlowymi premierami! Ale to póki co tajemnica
Zdradź jednak przynajmniej, kiedy mamy szansę na poznanie jakichś szczegółów...
Comment
-
-
Obiło mi się o uszy, że Drink Halę coś łączy z Jarmarkiem Ekologicznym, który rozpocznie się 19 września przy ul. Szewskiej: http://www.mmwroclaw.pl/424189/2012/...tegory=kultura
Może to o to chodzi.Last edited by chemmobile; 2012-09-07, 08:24.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziObiło mi się o uszy, że Drink Halę coś łączy z Jarmarkiem Ekologicznym, który rozpocznie się 19 września przy ul. Szewskiej: http://www.mmwroclaw.pl/424189/2012/...tegory=kultura
Może to o to chodzi.
Comment
-
-
Zapraszam na absolutne debiuty:
NOMAD Easy Rider , Black Hawk, Żiżkowski Górniak.
Permon P.I.P.A., pszeniczny i 11%
Valasek IPA
Żatec Cornish Stream Lager 12% niefiltr.
Nova Paka Krystof
Marton's Bitter
Ridley's Old Bob
powroty:
Car
Dobruska
Rychnov
Nova Paka niefiltr.
Hubertus 10% niefiltr.
Ferdinand 10% niefiltr.
na zdrowie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziA Borsuka dostanę?
Aaa no i w jakich godzinach pracujecie?
Zapraszam również na premierę piw z włoskiego browaru Birrificio Lambrate:
Ghisa ( Smoked Stout )
Lambrate ( Strong Ale )
Ligera ( American Pale Ale )
Porpora ( Doppelbock)
Ortiga ( American Amber Ale )
poza tym:
Brew Dog punk IPA
na zdrowie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrojtek Wyświetlenie odpowiedziZapraszam również na premierę piw z włoskiego browaru Birrificio Lambrate:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrojtek Wyświetlenie odpowiedziZapraszam również na premierę piw z włoskiego browaru Birrificio Lambrate:
Ghisa ( Smoked Stout )
Lambrate ( Strong Ale )
Ligera ( American Pale Ale )
Porpora ( Doppelbock)
Ortiga ( American Amber Ale )
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziZakupiłem jedno z nich i mam wątpliwość, czy one nie powinny jednak stać w lodówce? Wg etykiety i informacji na stronie: temp. przechowywania to 4 st.C. Termin ważności do lutego 2013 sugeruje, że jest jakoś utrwalone (piszą, że niepasteryzowane)...
Comment
-
Comment