Wrocław, plac Grunwaldzki, Delikatesy T&J (pasaż Grunwaldzki)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • JAckson
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2004.05
    • 6123

Dzisiaj udałem się do tego sklepu w celu zakupienia piwa na seans kinowy i trochę mnie zaskoczyły ceny.
    Noteckie 0,33 po ~2,50. Piwa z Ciechanowa po ~4,50zł. Zakupiłem tańsze piwo z Obołonia (~4,20). Ktoś od pozycjonowania cenowego za dużo wypalił...
    MM961
    4:-)

Comment

• mackz
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2009.09
      • 10

Jeśli ktoś ma zamiar kupować w T&J uważajcie na daty spożycia, niepasteryzowane trzymają na półkach nie w lodówkach i co tam przechodzę to Ciechana widzę przeterminowanego już dwa razy zwracałem tam uwagę na ten fakt. I ceny wyższe niż np w Piotrze i Pawle. A tam takie piwko w lodóweczce trzymają.

Comment

• mareks
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.05
        • 1939

Dziś widziałem piwa z Zawiercia: Bursztynowe, Miodowe w cenie 5,90 a Jasne Pełne 3,80 o ile dobrze zapamiętałem.

Comment

• piotry
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2005.08
          • 761

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks Wyświetlenie odpowiedzi
          Dziś widziałem piwa z Zawiercia: Bursztynowe, Miodowe w cenie 5,90 a Jasne Pełne 3,80 o ile dobrze zapamiętałem.
          bardzo drogo - w drinkhali z tego co pamiętam po ok 4,50 i 2,90

Comment

• darekd
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🍺🍺🍺
            • 2003.02
            • 12695

Z tego co wiem właśnie otwierają kolejny sam tej sieci we Wrocławiu, tym razem na Jemiołowej /nie znam dokładnie adresu/. Czy asortyment mają podobny?

Comment

Przetwarzanie...
            X