Legnica, Złotoryjska 45, CPN
Collapse
X
-
Dzisiaj ku ogromnej uciesze i wielkiemu zaskoczeniu nabyłem KOCOURY ( 5 rozmaitych ) w dobrych cenach widziałem Krakauery oraz Kupiłem REWELACYJNE Karkonoskie Jasne , które zdaje się jest Nowością . Ale w pobliskim TESCO tubylcy i tak kupują Tyskie w puszce po 2 Zyle. POLSKA PANIE ...Comment
-
Comment
-
Wspomniał jeszcze o tym, iż planuje zorganizować wycieczkę do Broumova aby zwiedzić browar Opat. Ja już się wstępnie dogadałem, że bardzo chętnie.
Comment
Related Topics
Collapse
-
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...3 Photos
-
Channel: Lubuskie
-
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-29, 12:10 -
-
W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
-
Channel: Niemcy
-
-
Sklep stacjonarny i internetowy. Mamy w ofercie ponad 1800 gatunków piwa, głównie krafty polskie a do tego piwa oryginalne czeskie i rosnący asortyment piw z krajów europejskich tj. Belgia, Niemcy, Holandia, Dania, Austria, itp. Staramy się utrzymywać stałą ofertę jeśli to tylko możliwe,...
-
Channel: Śląskie
2022-09-05, 11:49 -
-
Treściwy smak, czuć że 13. Chmiel, słód, lekko cytrusy. Przyzwoita piana, bez szału z gazem. Nie czuć alkoholu mimo, że "silne"
Wcześniej na nie nie trafiłem, a szkoda
1 Photo-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment