Głogów, Jedności Robotniczej, Piotr i Paweł

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ukaszu
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.05
    • 5

Głogów, Jedności Robotniczej, Piotr i Paweł

Odziwo w mym mieście w PiP pojawił sie Browar Czarnków w ilości małej ale ważne że jest
    Noteckie i Eire
    Z przejęcia nie pamiętam ceny ale nie więcej niż 2zł/szt
    Całego zapasu nie wykupiłem aczkolwiek poprosiłem sprzedawczynię by namówiła szefostwo ażeby Czarnków na półkach zagościł na dłużej i w większej ilości

Z bardziej wyszukanych jest jeszcze Piwo Żywe,

będę monitorował ; )

Related Topics

Collapse

• SupeR_PiwosZ
    Kamionka, (Czarnków) Pilsner Premium
    SupeR_PiwosZ
    Piwo Pilsner Premium (Kamionka, Browar Czarnków)

Piwo jasne, pasteryzowane.

Ekstrakt: brak informacji.
    Alk.: 5,6% obj.

Aromat - mocno słodowy typowy dla słodu pilzneńskiego. Brak jakiegokolwiek od chmielu.
    Piana - drobnopęcherzykowa, redukcja średnio...
    2024-12-31, 21:45
  • Obywatel1978
    Kamionka, [Czarnków] Noteckie Jasne
    Obywatel1978
    Oto mój wczorajszy wieczór piwny Najbardziej - tak jak od zawsze - podeszło mi właśnie jasne pełne z czerwoną nalepką. Bardzo smaczne piwo, o naturalnym smaku, z wyraźnie wyczuwalną goryczką. Kolor ciemne złoto. Piana i lacing wręcz imponujący. Wysycenie CO2 tradycyjnie słabe, ale...
    2024-07-06, 17:11
  • ART
    Wielkie uaktualnienie 2015 - Czarnków, Czarnków ul. Browarna 1
    ART
    Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
    2014-12-18, 22:28
  • masahuku
    Wrocław, Al.Jedności Narodowej 67 Barszcz Ukraiński
    masahuku
    Witam
    Sklep ma w swoim asortymencie głównie piwa ukraińskie i czeskie. Dodatkowo 3 krany z piwami lanymi do PETa. Piwa lane to głównie piwa czeskie.
    barszczukrainski.pl
    Zapraszamy
    2021-07-07, 14:46
  • darekd
    Wrocław, Jedności Narodowej 101/1B, Pinta Piwa
    darekd
    Mały powierzchniowo sklep stanowiący kontynuację dawnego stoiska w centrum Marino. Podobnie tak jak i tam znajdują się nalewaki do butelek PET (czeska klasyka, polski kraft). Poza tym trochę piw butelkowych (lodówka). W tym niewidziane przeze mnie wcześniej w okolicach piwa z kontraktowca z...
    2019-04-06, 00:19
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...