Oj! Przynajmniej jak już zaatakuje to i dyktatura będzie
Wrocław, Kamienna 112 a, Magnat [zamknięte]
Collapse
X
-
"A we mnie samym wilki dwa, oblicze dobra, oblicze zła(...)Wygrywa ten, którego karmię!!"
galeria spożytych piw
Najlepszy Sklep z piwem w Oleśnicy
-
-
Byłem, odebrałem dziękuję!!
"A we mnie samym wilki dwa, oblicze dobra, oblicze zła(...)Wygrywa ten, którego karmię!!"
galeria spożytych piw
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sop Wyświetlenie odpowiedziCzy jest jescze ROWING JACK? w jakiej ilości przewiduję być do środy i się zastanawiam czy zdążę?;/--------------------
--------------------
"Żółw porusza się z prędkością wystarczającą do upolowania sałaty. "
Comment
-
-
Jutro rozlewają nową warkę Wiosłującego Jacka. Kiedy można sie spodziewać u was? Jest coś teraz z Ale Browaru?"A we mnie samym wilki dwa, oblicze dobra, oblicze zła(...)Wygrywa ten, którego karmię!!"
galeria spożytych piw
Comment
-
-
Aktualnie wiosłujący jest jeszcze na stanie. Warke "1" zamówimy na pewno jeszcze w tym tygodniu... kiedy przyjedzie? - to jest pytanie, na które najstarsi górale odpowiedzi nie znają--------------------
--------------------
Comment
-
-
Aż się tu spytam - często wymiennie w obrębie rodziny bywamy w Magnacie, głównie po że tak powiem piwo stołowe (różnego rodzaju Skalaki w fantastycznych cenach) i oczywiście jakieś ciekawe piwo od czasu do czasu. Dzisiaj mój ojciec wrócił ze sklepu solidnie zdziwiony, bo podobno sklep wymiotło z piw, prawie nic nie było, ciemno, pusto, jakieś poszczególne butelczyny zostały, a obsługa skierowała go do innego sklepu (bodajże Graf ?), gdzie wybór był przytłaczający. Cóż się zatem dzieje w Magnacie? Remont/rozbudowa/przenosiny czy jakieś smutne wieści?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika moracz Wyświetlenie odpowiedziCóż się zatem dzieje w Magnacie? Remont/rozbudowa/przenosiny czy jakieś smutne wieści?--------------------
--------------------
Comment
-
-
Ale browar.
Wyprzedajemy Black Hope'a
Piwo jest zacne (czytaj sami chętnie wypijemy), acz termin ucieka. Nie oznacza to, że zegnamy się z AleBrowarem- jedynie z tą warką
Wyprzedajemy to co zostało w cenie 5,5zł /butelka.--------------------
--------------------
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ksy Wyświetlenie odpowiedzi(a ja będę w domu siedział i piwo ważył ;p)"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment