Dla tych co nie mogą być lub nie chcą wozić piw z FDP przywieźliśmy do sklepu trzecie piwo z AleBrowaru Black Hope.
Wrocław, Kamienna 112 a, Magnat [zamknięte]
Collapse
X
-
Dzięki za odwiedzanie naszego stoiska na festiwalu. Nie wiem jak reszta świata, ale ja ledwie na oczy patrzę (w obecności luster nawet lepiej). Mam nadzieje, że bawiliście się równie dobrze jak my.
Ci którzy nie dotarli... poważnie ? co mogło być ważniejsze nić ponad 100 piw z beczki w jednym miejscu?
Ci którzy dotarli... Jeszcze raz dzięki i widzimy się za rok w Leśnicy, a póki co zapraszam do Magnata na Kamienną.
Kilka nowych piw:
- PINTA - Viwa la wita!
- Doppel-Hirsch Doppelbock
- Paulaner Salvator Doppelbock
- St. Georgen Bräu Keller Ungespundet Hefetrüb
- St. Georgen Bräu LandBier dunkel
- Hausbräu Stegaurach Weizen
Wrócił do nas:
Keiler Weissbier Hell
Zostało trochę koszulek i longsleeve'ów z Ale Browaru. (Piwo też oczywiście jest)
--------------------
--------------------
"Żółw porusza się z prędkością wystarczającą do upolowania sałaty. "
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ksy Wyświetlenie odpowiedziDzięki za odwiedzanie naszego stoiska na festiwalu. Nie wiem jak reszta świata, ale ja ledwie na oczy patrzę (w obecności luster nawet lepiej). Mam nadzieje, że bawiliście się równie dobrze jak my.
Ci którzy nie dotarli... poważnie ? co mogło być ważniejsze nić ponad 100 piw z beczki w jednym miejscu?
Ci którzy dotarli... Jeszcze raz dzięki i widzimy się za rok w Leśnicy, a póki co zapraszam do Magnata na Kamienną.
Kilka nowych piw:
- PINTA - Viwa la wita!
- Paulaner Salvator Doppelbock
- St. Georgen Bräu Keller Ungespundet Hefetrüb
- St. Georgen Bräu LandBier dunkel
- Hausbräu Stegaurach Weizen
Wrócił do nas:
Keiler Weissbier Hell
Zostało trochę koszulek i longsleeve'ów z Ale Browaru. (Piwo też oczywiście jest)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziViva la Wita dla porządku--------------------
--------------------
Comment
-
-
Wjechały:
Browar PINTA:
- Dymy Marcowe
- Viva la Wita!
- Odsiecz Wiedeńska
- Dobry Wieczór
Niemieckie wędzonki:
- Schlenkerla Marzen Rauchbier
- Schlenkerla Weizen Rauchbier
- Stegaurach Rauchbier
- Goller Rauchbier
Akuratnio na działkowy/nadodrowy grill
Z cyklu "Kącik Wiadomości Negatywnych":
Zawiadamia się, że z przyczyn od nas niezależnych, nastąpi opóźnienie w dostawie piwa z AleBrowaru. Pojawią się one najprawdopodobniej dopiero na początku przyszłego tygodnia. A ja tu tęsknie .
Zapraszam - Kamienna 112(róg Gajowej)
ksy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Magnat Wyświetlenie odpowiedziPojawił się Lwówek Wiedeński
ksywww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Nie tak znienacka. Piwo było dostępne (fakt - dla wtajemniczonych) we Wrocławiu 2 tygodnie temu. Nawet jest w bazie, tylko pod złą nazwą. Oficjalna jest znana od wczoraj.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
A butelczyny Wiosłującego Jacka jeszcze na stanie?"A we mnie samym wilki dwa, oblicze dobra, oblicze zła(...)Wygrywa ten, którego karmię!!"
galeria spożytych piw
Najlepszy Sklep z piwem w Oleśnicy
Comment
-
-
Już miałem pisać, że "jeszcze niestety nie ma". A tu wchodzi kurier i mówi, że paletę piwa przywiózł.... Wiosłujący będzie na stanie za 5 minut--------------------
--------------------
Comment
-
-
No to oficjalny spam:
Wjechał AleBrowar w całej okazałości:
- Lady Blanche
- Black Hope
- Rowing Jack
Tego ostatniego przyszło tylko tylko kilka "skrzynek", a do tego piraci-magnaci też skitrają parę sztuk dla siebie . Nie wiem na jak długo starczy. Ewentualne zamówienia ->PW do ksy
ksy
Comment
-
-
W sprzedaży piwa Pinty:
- Ognie Szczęścia
- Dymy Marcowe
- Viva la Wita!
- Odsiecz Wiedeńska
- Dobry Wieczór
Wróciły do nas:
- Keiler Weissbier Hell
- Leikeim Helle Weisse
Zapraszam - Kamienna 112 (róg Gajowej)
Comment
-
-
uuu - nie ma Imperium??"A we mnie samym wilki dwa, oblicze dobra, oblicze zła(...)Wygrywa ten, którego karmię!!"
galeria spożytych piw
Najlepszy Sklep z piwem w Oleśnicy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maciu82 Wyświetlenie odpowiedziuuu - nie ma Imperium??--------------------
--------------------
Comment
-
Comment