czy w chwili obecnej coś z AleBrowaru? Jacek?
Wrocław, Kamienna 112 a, Magnat [zamknięte]
Collapse
X
-
"A we mnie samym wilki dwa, oblicze dobra, oblicze zła(...)Wygrywa ten, którego karmię!!"
galeria spożytych piw
Najlepszy Sklep z piwem w Oleśnicy
-
-
W Magnacie Lwówka aktualnie nie ma.
A i czuję się jednak zobligowany dopisać, że od 10 lipca nie jestem już pracownikiem tego sklepu. Więc nie wypowiadam się w żaden sposób w imieniu tej firmy.--------------------
--------------------
"Żółw porusza się z prędkością wystarczającą do upolowania sałaty. "
Comment
-
-
Nie wiem czemu Magnat nic nie napisał, ale wiem z pierwszej ręki, że cały sierpień mają urlop i sklep jest zamknięty.
Comment
-
-
Magnat nie zamknął się na sierpień ale na stałe. Gdy na miejsce zajrzycie w poniedziałek po sklepie nie będzie śladu. To było świetne półtora roku.Dzięki wszystkim klientom i forumowiczom, i do zobaczenia w innym sklepie.
ksy--------------------
--------------------
Comment
-
-
Co to ma kurka znaczyć?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ma to znaczyć, że do zobaczenia w innym sklepie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziCo to ma kurka znaczyć?
Coraz ciężej małym sklepom piwnym."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziCo to ma kurka znaczyć?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziSama jestem ciekawa, bo zaiste nie wiem, po kikut Darek miałby mnie okłamywać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ksy Wyświetlenie odpowiedziMagnat nie zamknął się na sierpień ale na stałe. Gdy na miejsce zajrzycie w poniedziałek po sklepie nie będzie śladu. To było świetne półtora roku.Dzięki wszystkim klientom i forumowiczom, i do zobaczenia w innym sklepie.
ksy
A co do Magnata, to ktoś tu jednak zachował się trochę nie w porządku. Jeśli na pytania o Pintę i AleBrowar, albo cokolwiek innego słyszę odpowiedź "będą lada dzień, proszę zaglądać", to ja zaglądam. Żeby nie mieć pustego przebiegu biorę potem cokolwiek, nie zakładając złej woli sprzedawcy. A tu proszę, całkiem świadomie wprowadzał mnie w błąd (czyt. oszukiwał)?
Comment
-
-
Ja (i pani Ula - czyli ta czarna)wprowadzałem w błąd całkiem nie świadomie ;p. Ale to już jest historia do piwka anie na pisemne wypracowanie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur77 Wyświetlenie odpowiedziA konkretniej to w jakim i kiedy? Ja proponuję coś bliżej Kleciny--------------------
--------------------
Comment
-
Comment