Duży wybór zagranicznych, polskich niewiele. Godne uwagi to: Żywe w kosmicznej cenie 4.49zł, Weissbier z BrowArmii cena 3.99zł, Frater pszeniczny 4.29zł
Bolesławiec, 10 Marca, Carrefour
Collapse
X
-
-
-
Ostatnia zmiana dokonana przez chemmobile; 2010-01-24, 10:10.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam
To mój pierwszy brewkit na 1kg polepszaczu piwa i drożdżach saflager W34/70 zrobiłem 1 marca temperatura w piwnicy 14/15 stopni.21litrów a BLG 14.5
Prawie przestało bulgotać około 10 marca zmierzyłem BLG i było 5.
13 marca znowu mierzyłem i dalej to samo więc przelałem...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Carrefour, jaki jest, każdy widzi. Piszę żeby powiedzieć, że zdarzają im się solidne przeceny.
Na przykład dziś mięli Komes Barley Wine za 4,99 ( alkoholowa warka, ale jednak ) i mocno przecenione Chimaye: dubel po 6 i tripel po 5 zł.-
Channel: Dolnośląskie
2018-06-27, 20:07 -
-
Kilka dni temu przejeżdżałem przez Zagnańsk, zauważyłem ten sklep, więc zajrzałem do niego i okazało się, że jest tam nawet nieźle zaopatrzony regał z kraftami. Na półkach znalazłem piwa z browarów: Pinta, Nook, Inne Beczki, Dwóch Braci, Raduga, Trzech Kumpli, AleBrowar, Kingpin, DrBrew,...
-
Channel: Świętokrzyskie
-
-
Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,...-
Channel: Śląskie
-
-
7zł w Carrefour, ale schowany. 8vol, słody wędzony bukiem i olchą. Na pierwszy niuch suszone owoce, żurawina, jabłko, śliwka. Wędzonka jest ledwo zaznaczona w smaku, za to dominantą jest dym jak w whisky z Islay. W smaku porter goryczkowy, dymny i taniczny. Bardzo przyzwoite piwo.
-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-02-01, 09:59 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment