W ostatni piątek prócz powyższego było Śląskie Mocne z Zabrza po 1,60zł/but0,5dm3
Wrocław, Żeromskiego 22, Piwosz [przeniesiono]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sklep obrał nareszcie dobry kierunek
Oprócz zestawu piw z Ciechanowa pojawiło się Irlandzkie Mocne z Krajana
Właściciel twierdzi, że prowadził rozmowy nawet z Czarnkowem, ale browar nie specjalnie jest zainteresowani naszym regionem :/
Zestaw 4 Franciszkanerów ze szklanką w cenie poniże 25złMM961
4:-)
Comment
-
-
Sklep nawidziłem wczoraj.
Zestaw z Ciechanowa obecny cały czas.
Zastanawia mnie tylko niepasteryzowany Ciechan z datą przydatności do spożycia - 31XII. Wydawało mi się, że niepasteryzowane piwa nie mogą mieć więcej niż 21 dni przydatności do spożycia.
Zniknął Krajan pojawił się Porter Staropolski
Kożlak i Żywe z Ambera po 3,50zł
Pojawiło się piwo w puszce o wdzięcznej nazwie Górskie. Produkcji Brau Union i poznański adres. (o ile dobrze pamiętam). Nie wiem skąd to było tak naprawdę i nie zakupiłem. Może ktoś kojarzy takie piwo?MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonPojawiło się piwo w puszce o wdzięcznej nazwie Górskie. Produkcji Brau Union i poznański adres. (o ile dobrze pamiętam). Nie wiem skąd to było tak naprawdę i nie zakupiłem. Może ktoś kojarzy takie piwo?
Od razu się zastrzegam, że nie widziałem tego piwa i wróżę tylko z moczu na podstawie tego co JAckson napisał.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaTak se myślę, że pewnie Van Pur dla jakiejś firmy poznańskiej uwarzył to górskie.
Od razu się zastrzegam, że nie widziałem tego piwa i wróżę tylko z moczu na podstawie tego co JAckson napisał.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaTak se myślę, że pewnie Van Pur dla jakiejś firmy poznańskiej uwarzył to górskie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_chA to nie to piwo przypadkiem http://www.browar.biz/forum/showthre...ight=g%F3rskieMM961
Comment
-
-
Wczorajsza wyprawa po Ciechany potwierdza to , co napisał Breslauer. Obecne także portery z Ciechanowa oraz Zduńskiej Woli.
Duży plus dla sklepu za to, że nie robi mi problemów z przyjęciem butelek. Przywiozłem po raz kolejny nadmiar butelek (i to częściowo Euro) i nie było problemów ze zwrotem. Nawet nie wyciągałem paragonów z kieszeni na zwrot opakowań. Fakt, że butelki Euro liczone po 0,35 ale i tak się cieszę, że nie musiałem się ich pozbyć w inny sposób.MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonDuży plus dla sklepu za to, że nie robi mi problemów z przyjęciem butelek. Przywiozłem po raz kolejny nadmiar butelek (i to częściowo Euro) i nie było problemów ze zwrotem. Nawet nie wyciągałem paragonów z kieszeni na zwrot opakowań. Fakt, że butelki Euro liczone po 0,35 ale i tak się cieszę, że nie musiałem się ich pozbyć w inny sposób.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika makiNiestety po raz 3-ci nie udało mi sie kupić niepasteryzowanych piw z Ciechanowa.MM961
Comment
-
Comment