Pojawiły się nowości z Gaba-Kama-Sutra i Stout w cenie chyba 3.90,nie pomnę bo kupowałem sporo różnych browców. Dużo różnych piw z Anglii i Niemiec,a Marek-współwłaściciel-obiecał,że będzie jeszcze 30 innych piwek.Wreście coś się ruszyło,do ataku
Wrocław, Żeromskiego 22, Piwosz [przeniesiono]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antośW Piwoszu pojawiły się cztery Viflingi w nowych szatach,mianowicie:Vifling Pils, Eichendorff Pilsener,Strong Beer,oraz Eichendorff Stark.Właśnie je konsumuje z wielką przyjemnością.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tonzleroFarskie 2,50 za buteleczke 0,33, pyszota - tylko pod koniec goryczka robi sie troche przytlaczajacaMM961
4:-)
Comment
-
-
Heban, dobre ciemne piwko tylko troche drogie 3,60. Dzisiaj kumpel dal cynk ze kolo poltegoru jest za 2.09 ale musze jeszcze to zbadac, moze pomylil z jakims innym.
Ponadto Kozlak, Amber, Slaski Dobre Mocne (moj flagowy browarek), wszystkie smakowe piwka z Namyslowa, "Krusebnic" (nie pamietam tej prawdziwej nazwy) i od zarabania zagranicznych piwek o groznych cenach.
Wybor jest naprawde spory a i o rade mozna sie spytac
Comment
-
-
Byłam tam w czwartek, fatygować się nie warto, jeśli ma się sklep 101 - w Piwoszu jest dużo drożej - piwo pszeniczne kupione w 101 za 3 zł, tam kosztuje 4,9 zł
Obecnie brak Ciechana (tylko porter jest).
Comment
-
-
Dziś zrobiłem sobie mały wypad na zwiedzanie Wrocławia i rzuciło mnie w okolice tego sklepu więc zajrzałem cóż tam ciekawego mają.
Wybór rzeczywiście spory i do tego cała oferta bardzo ładnie wyeksponowana. Odniosłem jednak wrażenie, że rzadkich piw polskich jest mniej niż w konkurencyjnym "101 gatunków piwa"
Mnie szczególnie zainteresował zestaw Erdingera z szklanką oraz możliwość kupienia szklaneczek osobno m.in. od pszenicznego Kaisera.
A dla fanów architektury starego Wrocławia polecam koniecznie przejść się na znajdujące się nieopodal sklepu skrzyżowanie ulic Prusa i Świętokrzyskiej by móc podziwiać przepięknie odrestaurowaną okrągłą secesyjną kamienicę.
Comment
-
-
Do kupienia jest "Grudziądzkie dobre piwo 6,8% żywe niepasteryzowane" 2,7 pln/05l.Ma być odpowiedzią sklepu na brak Lwówka.
Czyli jak zwykle:nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangelDo kupienia jest "Grudziądzkie dobre piwo 6,8% żywe niepasteryzowane" 2,7 pln/05l.Ma być odpowiedzią sklepu na brak Lwówka.
Czyli jak zwykle:nie ma tego złego co by na dobre nie wyszłoMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangelDo kupienia jest "Grudziądzkie dobre piwo 6,8% żywe niepasteryzowane" 2,7 pln/05l.Last edited by Pendragon; 2007-04-16, 20:07.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PendragonNiezla przebitka. W Gdansku w Smaku mozna dostac za 1.75. Ale ja rozumiem ze koszt transportu musi byc. Sam dalem w Gdyni za butelke Lwowka 4 zl"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment