Karpacz, Konstytucji 3 Maja 55, Market Śnieżka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • multipol
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2010.02
    • 21

Karpacz, Konstytucji 3 Maja 55, Market Śnieżka

Nowe stoisko patronackie "Świata Piwa" w sklepie, na razie w ofercie piwa z Kormorana- miodne,orkiszowe, irish,wiśnia w piwie, oraz Ciechan- mocny,wyborny,miodowe.
    Jeśli właściciele przekonają się do tego ,by pójść trochę pod prąd ,szybko rozszerzymy ofertę.
    Sklep znajduje się po tej samej stronie co tor saneczkowy, dosłownie 50 m pod górkę w kierunku hotelu Mieszko.
  • jacekwerner
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2004.05
    • 2859

Sklep obecnie nazywa się "Market Śnieżka", w sprzedaży głównie koncerniaki, wobec niezłej oferty w innych sklepach - adres niewarty odwiedzenia.
    Ochotnicza Straż Piwna
    BAZA = 7446

Comment

Related Topics

Collapse

• Prusak
      Wielka Brytania, Oxford, 121 Covered Market, The Market Tap by Tap Social
      Prusak
      Pub, a właściwie tap room w centrum Oksforodu, gdzie nie chciało się nam poszukiwać piwa w innych miejscach. Właściwie kanciapa z kilkoma stolikami w klimatycznym pasażu tagowym niedaleko głównego skrzyżowania miasta. Na kranach siedem piw z browaru patronackiego lokalu czyli Tap Social Movement....
      2024-08-29, 17:10
    • wasyll
      Karpacz, Konstytucji 3 Maja 45A, Browar Sowiduch
      wasyll
      Browar ulokowany na pierwszym piętrze dość dużego budynku. Wejście jak do mieszkania (przynajmniej to którym my weszliśmy), jednak po przekroczeniu progu ukazuje się na prawdę fajne wnętrze, które w sumie nie odbiega mocno od typowego restauracyjnego klimatu, ot karczma.

Sama...
      2019-10-28, 18:38
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • Krakus
      Karpacz, Konstytucji 3 maja 51, Swojska Chata
      Krakus
      Lokal zwraca uwagę góralskim wystrojem z tych okolic. Po wejściu gościom rzucają się w oczy diabły z nagimi, sporych rozmiarów fallusami.
      W lokalu dostępny jest lany jasny Krakonoš 12 za 8 zł za 0,5l.
      Oprócz tego można sobie całkiem nieźle podjeść. Mają przyzwoity...
      2017-06-12, 22:39
    • grzeber
      Sejny, ul. Piłsudskiego 31, market Groszek
      grzeber
      Same centrum miasta, nowy stylizowany budynek postawiony w miejsce starej zabudowy (jeszcze do zobaczenia na google street view).

Market Groszek czynny 6:30 do 22:00.
      W środku spory wybór piw głównie koncernowych.
      Na uwagę zasługują butelkowe piwa z browaru Północnego...
      2020-07-28, 10:04
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...