Brzeg Dolny, Al. Jerozolimskie 44, Kubuś

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 12784

Brzeg Dolny, Al. Jerozolimskie 44, Kubuś

Sympatyczny sklep w Brzegu Dolnym. Przed wejściem zwracają uwagę pionowo ułożone skrzynki z browarów czeskich. W środku całkiem spory wybór piw czeskich koncernowych i nie tylko. Wśród nich dawno niespotykane przeze mnie Svijany Fitness. Ponadto widziałem produkty niemieckiego browaru Engel.
  • gabson
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.04
    • 1

sklep ze świetną obsługą, są tu browary z całego świata, meksykańskie oraz indyjskie (osobiście polecam), równierz znajdziemy tu piwa naszych bliskich sasiadów, jeśli jesteście gdzieś w okolicy Brzegu Dolnego warto wstąpić i napić się dobrego piwa w ogródku piwnym zaraz przy sklepie.

Comment

• darekd
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🍺🍺🍺
      • 2003.02
      • 12784

Kubuś ma się dobrze. Przed sklepem witają nas banery "piwa rzemieślnicze wysokochmielone" Dużo polskich kraftów, zaskoczyła mnie obecność m.in. dawno niewidzianego browaru Twigg - Red Brigs 51 i Anzus.

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • Warzywo
        Al. Jerozolimskie 4, Pizza Pod Palmą
        Warzywo
        Obok Emerald Irish Pub, niedaleko dworca Warszawa Powiśle od jakiegoś czasu mieści się pizzeria Pod Palmą. Jak smakuje pizza nie wiem ale wybór piwka z beczki jest niezły a z butelki wręcz dobry. Są piwa czeskie, klasyczne ale tez rzemieślnicze.
        Pinta miesiąca stycznia w miarę dobrej...
        2020-02-03, 10:25
      • dyczkin
        Huzar, Na Jasnym Brzegu
        dyczkin
        Piwo gotowe do oceny
        2019-09-08, 14:32
      • dadek
        Würzburg, Burkarderstraße 2-4, Brauerei Goldene Gans
        dadek
        Dolnofrankoński Würzburg to bardzo ładne, stare miasto nad Mainem z wieloma zabytkami. Mieszka tu około 130 tyś. ludzi, jednak jak na Bawarię browarów tu bardzo mało bo tylko dwa. I oba są zlokalizowane na lewym brzegu Main, dokładnie po dwóch przeciwnych stronach górującej na wzgórzu...
        2022-10-18, 01:59
      • Serokomlak
        Islandia, Siglufjörður, Vetrarbraut 8-10, Segull 67 Brewery
        Serokomlak
        Siglufjörður - miast(eczk)o (niespełna 1,2 tys. mieszkańców) - najbardziej wysunięte na północ w Islandii, na półwyspie Tröllaskagi, na brzegu fiordu o tej samej nazwie, który łączy się z Oceanem Arktycznym. Siglufjörður otaczają szczyty górskie sięgające 900–950 m n.p.m.
        ...
        2024-10-06, 01:35
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...