Sympatyczny sklep w Brzegu Dolnym. Przed wejściem zwracają uwagę pionowo ułożone skrzynki z browarów czeskich. W środku całkiem spory wybór piw czeskich koncernowych i nie tylko. Wśród nich dawno niespotykane przeze mnie Svijany Fitness. Ponadto widziałem produkty niemieckiego browaru Engel.
Brzeg Dolny, Al. Jerozolimskie 44, Kubuś
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Obok Emerald Irish Pub, niedaleko dworca Warszawa Powiśle od jakiegoś czasu mieści się pizzeria Pod Palmą. Jak smakuje pizza nie wiem ale wybór piwka z beczki jest niezły a z butelki wręcz dobry. Są piwa czeskie, klasyczne ale tez rzemieślnicze.
Pinta miesiąca stycznia w miarę dobrej...-
Channel: Warszawa
2020-02-03, 10:25 -
-
-
Dolnofrankoński Würzburg to bardzo ładne, stare miasto nad Mainem z wieloma zabytkami. Mieszka tu około 130 tyś. ludzi, jednak jak na Bawarię browarów tu bardzo mało bo tylko dwa. I oba są zlokalizowane na lewym brzegu Main, dokładnie po dwóch przeciwnych stronach górującej na wzgórzu...
-
Channel: Niemcy
2022-10-18, 01:59 -
-
Siglufjörður - miast(eczk)o (niespełna 1,2 tys. mieszkańców) - najbardziej wysunięte na północ w Islandii, na półwyspie Tröllaskagi, na brzegu fiordu o tej samej nazwie, który łączy się z Oceanem Arktycznym. Siglufjörður otaczają szczyty górskie sięgające 900–950 m n.p.m.
...-
Channel: Islandia
2024-10-06, 01:35 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment