Jutro (sobota) pojawią się nowości w postaci Zlaty Bazant Cytrynowy i Zlaty Bazant Grejfrutowy:-) A od poniedziałku Obowiązuje Nasza własna Gazetka:-)...... Co o niej myślicie??
Oława, Oleśnicka 3, Delikatesy Victoria
Collapse
X
-
Liczbę wykrzykników trzeba zredukować z trzech do jednego- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No tak. Wykrzykniki trochę na wyrost. Od biedy można by się zgodzić z treścią przy * że chodzi o Oławę, z tym że być może Viktoria nie wie, że mają już w mieście konkurencje, która przynajmniej obecnie ma trochę większy wybór ( i lepsza lokalizację )."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto Wyświetlenie odpowiedziNo tak. Wykrzykniki trochę na wyrost. Od biedy można by się zgodzić z treścią przy * że chodzi o Oławę, z tym że być może Viktoria nie wie, że mają już w mieście konkurencje, która przynajmniej obecnie ma trochę większy wybór ( i lepsza lokalizację ).
Comment
-
-
Od dzisiaj w ofercie posiadamy na zamówienie piwa w KEGach:-) w następujących cenach:
- lech 30l 175,90zl
- lech 50l 279,90zł
- okocim 30l 175,90zł
- okocim 50l 275,90zł
- piast 30l 159,90zł
- tyskie 30l 159,90zl
- tyskie 50l 258,90zl
- budweisser 30l 272,90zł
Z A P R A S Z A M Y ! ! !
Comment
-
-
Jeśli chodzi o "nowy sklep" który ma być konkurencją, to stanowczo stwierdzam ze nie jest.. W Victorii półki znów się zapełniły po brzegi piwami regionalnymi. Do tego obsługa ekspedientki tu jest fachowa i miła... niestety nie można tego powiedzieć o sprzedawcy w nowym sklepie który nie zna asortymentu i sporo trzeba mu się natłumaczyć o jakie piwo chodzi klientowi, co mnie osobiście zraziło...
Comment
-
-
Biiim booom baaam! Opinie odnośnie "konkurencyjnego sklepu" proszę zamieszczać w wątku mu poświęconym. Jeśli takowy nie istnieje, to proszę o jego założenie zgodnie z zasadami działu. Dziękuję. Biiim booom baaamLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
No dobra może przesadziłem z porównaniem, a raczej robiłem je biorąc pod uwagę braki w Viktorii i zapowiedzi ( na razie niezrealizowane ) konkurencji.
Co do fachowości obsługi to śmiem twierdzić, że i tu i tu bywa tak samo kiepska co wynika m.in. z rotacji chyba. Przeważnie na piwie zna się jako tako jedna osoba, najstarsza, płci męskiej.
Co do napisania o nowym sklepie w oddzielnym wątku: od dawna mam wyrzuty sumienia, że nie wpisałem oławskich knajp i sklepów. Może w końcu naprawie to zaniedbanie za parę dni."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
-
Rotacja to fakt, ale plus należy przyznać za samoobsługę jeśli chodzi o piwa zagraniczne i regionalne w Victorii. Można samemu zapoznać się z każdym piwem i wybrać to co dla niego najciekawsze i w tym przypadku nawet niewiedza nie działa na wielką niekorzyść.
Comment
-
-
Dzisiaj dojechało do Nas:-)
IRLANDZKIE MOCNE BUT (powrót) 4,79zł
ESTRELLA 1L (powrót) 10zł
NOVA PAKA HEMP VALLEY 0.33L (powrót) 4,39zł
ŻYWE (powrót) 3,89zł
MIŁOSŁAW PSZENICZNE BUT (N O W O ŚĆ) 4,29zł
SZOKO BUT (piwo czekoladowe) Kormoran (NOWOŚĆ) 4,49zł
KIPER EXTRA MIODOWE 8,1% BUT (NOWOŚĆ) 3,39zł
GNIEWOSZ KORZENNE CIEMNE 0.33L (NOWOŚĆ) 3,19zł