Fajny asortyment, w Opolu ciężko o taki. Wreszcie od dłuższego czasu dorwaliśmy Zawiercie Bursztynowe. Wszystko jest pod ręką, można wziąć butelkę w dłoń i wybrać dokładnie to co się chce bez angażowania sprzedawcy. Trochę się blokuje innym klientom drogę do kasy stojąc przed półką z piwem.
p.s. Chyba sąsiadom nie podoba się że macie klientów, bo zebrałem ostry opr za zaparkowanie za budynkiem, choć nie ma tam żadnych oznaczeń i jest tam tyle miejsca że można urządzić choćby i sporej wielkości autokomis. Dostosowałem się oczywiście do sugestii i przeparkowałem samochód o tych kilka metrów
Potwierdzam fakt scysji. Dowiedziałem się od zdenerwowanego mieszkańca, że Artowi brak wyobraźni i jako takiemu należałoby zakazać siadania za kierownicą
Fajny asortyment, w Opolu ciężko o taki. Wreszcie od dłuższego czasu dorwaliśmy Zawiercie Bursztynowe. Wszystko jest pod ręką, można wziąć butelkę w dłoń i wybrać dokładnie to co się chce bez angażowania sprzedawcy. Trochę się blokuje innym klientom drogę do kasy stojąc przed półką z piwem.
p.s. Chyba sąsiadom nie podoba się że macie klientów, bo zebrałem ostry opr za zaparkowanie za budynkiem, choć nie ma tam żadnych oznaczeń i jest tam tyle miejsca że można urządzić choćby i sporej wielkości autokomis. Dostosowałem się oczywiście do sugestii i przeparkowałem samochód o tych kilka metrów
Cieszę się, że podoba Panu się Nasz asortyment, w miarę możliwowści staram się go na bieżąco uzupełniać i dokładać nowości, ale z tym robi się już problem z powodu braku miejsca na ekspozycję:-(.
[QUOTE=concerto;1064000]Potwierdzam fakt scysji. Dowiedziałem się od zdenerwowanego mieszkańca, że Artowi brak wyobraźni i jako takiemu należałoby zakazać siadania za kierownicą [/QUOT
Co do sąsiadów to mogę tylko przeprosić i podpowiedzieć że można parkować po drugiej stronie ulicy skręcając odrazu za mostem w lewo:-)
Potwierdzam fakt scysji. Dowiedziałem się od zdenerwowanego mieszkańca, że Artowi brak wyobraźni i jako takiemu należałoby zakazać siadania za kierownicą
Z tym się oczywiście zgadzam, byłoby to idealne rozwiązanie, wtedy Kwadri byłby kierownikiem wycieczek
p.s. Victoria, nie ma za co przepraszać, przecież to nie Wasza wina
KORMORAN CIEMNY BUT była 3,79zł jest 2,59zł HEBAN była 8,99zł jest 3,99zł CIECHAN MIODOWY była 4,39zł jest 3,99zł ORKISZOWE była 4,99zł jest 2,99zł TRYBUNAŁ TRÓJSŁODOWY była 3,09 jest 2,39zł PERONI 0,33L była 4,59zł jest 3,59zł FRANZISKANER WEISSBIER była 6,69zł jest 4,99zł HEINEKEN 5L BECZKA była 64,90zł jest 49,90zł OPAT MIODOWY była 4,490zł jest 2,99zł
Comment