Mega Promocje od poniedziałku w Victorii:-)
Wrocław, Piłsudskiego 38, Victoria [zamknięte]
Collapse
X
-
A ten Koźlik jeszcze jest w promocji??www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziA ten Koźlik jeszcze jest w promocji??
Zapraszamy
Comment
-
-
NOCNE P R O M O C J E
z Czwartku(31 styczeń) na Piątek godz 24.00-6.00 TATRA PILS PUSZKA 2,29zł !!!
z Piątku(01 luty) na Sobotę 24.00 - 6.00 TYSKIE BUT 1,99zł !!!
z Soboty(02 luty) na Niedzielę 24.00-6.00 PERŁA CHMIELOWA BUT 1,99zł !!!
Z A P R A S Z A M Y !!!Last edited by ART; 2013-01-30, 01:28.
Comment
-
-
-
Proszę nie robić takich kolorowych choinek!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
OD DZISIAJ W OFERCIE:
BIAŁY NIEDŹWIEDŹ 6,50zł
CORNELIUS MIODOWY 3,79zł
CORNELIUS PSZENICZNY 3,79zł
HEVELIUS KAPER PUSZ 4,80zł
IRISH BEER 4,50zł
JABŁKO W PIWIE 5,20zł
KORMORAN CIEMNY 4,50zł
KORMORAN JASNY 4,20zł
MIODNE 5,00zł
NOTECKIE NISKOPASTERYZOWANE 2,89zł
OBOLON AKSAMITNE 4,20zł
OLSZTYŃSKIE 3,69zł
ORKISZOWE 5,20zł
ORKISZOWE Z MIODEM 4,50zł
ŚLIWKA W PIWIE 5,20zł
WIŚNIA W PIWIE 5,20zł
Comment
-
-
Ile macie Pilsa z Manufaktury na stanie? Znajdzie się 10 butelek albo nawet skrzynka? I czy jest on u Was kaucjowany? Ostatnio jak byłem kolega na kasie nie wiedział, a jeśli jest to wolałbym zabrać butle na wymianę.What's the matter Lagerboys... Afraid you might taste something?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krejn Wyświetlenie odpowiedziIle macie Pilsa z Manufaktury na stanie? Znajdzie się 10 butelek albo nawet skrzynka? I czy jest on u Was kaucjowany? Ostatnio jak byłem kolega na kasie nie wiedział, a jeśli jest to wolałbym zabrać butle na wymianę.
Jak potrzeba to będzie dzisiaj z 2 skrzynki na stanie:-) butelka kaucjowana. Zapraszamy po 20 tej po te piwka, wtedy napewno z nimi dojadę do sklepu.
Comment
-
Comment