Toruń, Broniewskiego 4, Generał Alkohole

Collapse
X
Collapse
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jerzu
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2004.07
    • 2

Toruń, Broniewskiego 4, Generał Alkohole

Toruń -sklep Generał Alkohole ul.Broniewskiego-wielki wybór whisky i innych premium alkoholi ORAZ PIWA - Pinta,Krajan,Witnica,sporo Czech -Opaty,Postryźinskie,Bakalarze,Regenty -każde w kilku wersjach,Chodovary patentowe,oraz
    USA - Sierra Nevada: Ekstra IPA oraz Torpedo,Red Bricck: Hoplanta,Town Brown oraz Caughing Skull i ma być dużo więcej
  • adamtoadam
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.03
    • 2

Toruń - Broniewskiego 4 - Generał Alkohole

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzu
    Toruń -sklep Generał Alkohole ul.Broniewskiego-wielki wybór whisky i innych premium alkoholi ORAZ PIWA - Pinta,Krajan,Witnica,sporo Czech -Opaty,Postryźinskie,Bakalarze,Regenty -każde w kilku wersjach,Chodovary patentowe,oraz
    USA - Sierra Nevada: Ekstra IPA oraz Torpedo,Red Bricck: Hoplanta,Town Brown oraz Caughing Skull i ma być dużo więcej
    Hura - są Sierry w Toruniu,super że znalazłem ten zacny sklep.
    Sporo Czech w różnych odmianach,Polska - Pinta Atak chmielu,Imperium,Viva la wita,A ja pale ale,Krajan - chyba wszystko, Witnica -Lubusz, IPA,Śliwka,Celtyckie,Pewnie coś zapomniałem,właściciel powiada że od przyszłego tygodnia będzie Gościszewo i Jan Olbracht
    minimum po 6-7 rodzajów i zapowiada że na tym nie koniec
    Zapowiada się całkiem ciekawe miejsce

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • abelincoln
      Toruń, Panny Marii 13, Deer Bear Toruń
      abelincoln
      Bodajże druga miejscówka firmowana przez Deer Bear na toruńskiej starówce. I podobnie jak w specjalizującej się w Ramenie Bazie - średnio mi się tam podobało. Byłem w piątkowy wieczór, aż tak pełno nie było, najwyraźniej nie tylko dla mnie takie ciemno-sterylne wnętrze jest niezbyt...
      2023-05-03, 18:56
    • telek
      Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
      telek
      Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
      2023-08-28, 18:07
    • marecki12
      Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
      marecki12
      Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
      Nowy sklep na Obłużu i dzisiaj zakupiłem 5 piw z Browaru Mikołajki : APA, NEIPA, marcowe, lager, Wheat IPA
      2021-06-09, 18:22
    • abelincoln
      Toruń, Rynek Staromiejski 24, Pub Spółdzielczy [zamknięte]
      abelincoln
      Zawsze mi się wydawały lokale w piwnicach przy rynku wydawały szemrane, więc ich nie odwiedzałem, ale skoro się otworzył multitap – to raz kozie śmierć. Miejscówka bardzo sympatyczna, 20 kranów, poza pomieszczeniem na zdjęciu są 2 dodatkowe sale. Jasno, czysto – ceny niestety kraftowo-wielkomiejskie....
      2020-10-22, 17:55
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...