Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • telek
    Podpułkownik Piwnej Armii
    🥛🥛🥛
    • 2011.05
    • 578

Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]

Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa.
    Wszedlem, rozejrzałem się i wybór piw z kranu oraz butelek w lodówce przyzwoity (właśnie, nie powalający, ale przyzwoity). Jak na tę okolicę (Bydgoskie to dzielnica porównywalna do bydgoskiego Londynka lub warszawskiej Pragi) to rewelacja.
    Tylko że odrobinę się mnie spieszyło i finalnie nie wiem gdzie byłem, tzn. czy poza możliwością zakupu na wynos (lane to butelek lub te z lodówki oraz zagryzki) można tam wypić piwo na miejscu.
    Sprawdzę w najbliższym czasie.
    Wiecej szczegółów tu:
    Zaloguj się do Facebooka, aby zacząć udostępniać różne rzeczy oraz łączyć się ze znajomymi, rodziną i ludźmi, których znasz.

Nowa obowiązkowa pozycja dla entuzjastów złocistych napojów. To Galeria Piwa, która przy Mickiewicza 100c oferuje trunki magazynowane i podawane w wyjątko
  • pirackamuza
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.12
    • 1908

Od ponad miesiąca zamknięte. Pusto w środku, pozostały tylko reklamy na oknach. Informacju, że zmieniają lokalizację, brak.
    Toruń przeprasza za Radio Maryja
    www.bobofruty.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• abelincoln
      Toruń, Rynek Staromiejski 24, Pub Spółdzielczy [zamknięte]
      abelincoln
      Zawsze mi się wydawały lokale w piwnicach przy rynku wydawały szemrane, więc ich nie odwiedzałem, ale skoro się otworzył multitap – to raz kozie śmierć. Miejscówka bardzo sympatyczna, 20 kranów, poza pomieszczeniem na zdjęciu są 2 dodatkowe sale. Jasno, czysto – ceny niestety kraftowo-wielkomiejskie....
      2020-10-22, 17:55
    • abelincoln
      Toruń, Panny Marii 13, Deer Bear Toruń
      abelincoln
      Bodajże druga miejscówka firmowana przez Deer Bear na toruńskiej starówce. I podobnie jak w specjalizującej się w Ramenie Bazie - średnio mi się tam podobało. Byłem w piątkowy wieczór, aż tak pełno nie było, najwyraźniej nie tylko dla mnie takie ciemno-sterylne wnętrze jest niezbyt...
      2023-05-03, 18:56
    • Serokomlak
      Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
      Serokomlak
      Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
      2025-01-19, 20:34
    • heckler
      Krnov, Říční okruh 123/10, Minibrowar Arogant [zamknięte]
      heckler
      Małe, przygraniczne miasteczko Krnov może poszczycić się drugim browarem. Arogant, taka nazwę dla browaru wymyślił właściciel i mieści się on w pięknym, starym budynku dawnego lodowiska. Jak na początku rozmowy podkreślił Petr, browarek jest mały, ale mój, a na dodatek powstał bez...
      2023-09-12, 07:52
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...