W ofercie mają m.in. Koźlaka z Bielkówka. Było również Żywe, ale niestety - termin przydatności minął 2 tygodnie temu...
Bydgoszcz, Bohaterów Kragujewca 2, Monopolowy Wyżyny
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hoobsonW ofercie mają m.in. Koźlaka z Bielkówka. Było również Żywe, ale niestety - termin przydatności minął 2 tygodnie temu...
-
-
Dzięki, już go namierzyłem jak byłem na rowerku Jako że miałem ze sobą ten pojazd to spojrzałem tylko pobieżnie i szybko na asortyment, ale dostrzegłem Żywe i Koźlaka z Ambera, Barkasa, Lecha Pilsa, coś z Grudziądza i któregoś Smoka z Fortuny widziałem w oddali( to był srebrny albo czarny)
Comment
-
-
Jak ostatnio byłem (jakieś 3 miesiące temu) to było również parę piw z nakielskiego Krajana,
a z Grudziądza to pewnie Rotmistrz, to widziałem też w "Szóstce" na Chodkiewicza (zresztą Barkasa też), jest już osobny temat o tym sklepie.Ostatnia zmiana dokonana przez barthez; 2006-08-03, 18:48.
Comment
-
-
Wstąpiłem dzisiaj do tego sklepu, aby kupić parę okocimskich O.K.-jów (tylko tam je spotykam, w żadnym innym bydgoskim sklepie ich nie widziałem) i wyszedłem objuczony kompletem piw z Fortuny: Smokami (czarnym, czerwonym, srebrnym i złotym) po 2,70, Czarnym (w tej samej cenie) i pierwszy raz spotkanym porterem Komes za 4,50. Aha, O.K. Beer po 2,55
Comment
-
-
Odwiedziłem ten sklep wczoraj, będąc przejazdem w Bydgoszczy. Z Fortuny zastałem Czarne i Czarne Miodowe (2,70 zł) oraz Czerwonego Smoka (1,70 zł, termin 02.02.2008). Był też Krajan reprezentowany przez Portera, Irlandzkie Mocne i Mocne Bawarskie. Oprócz tego O.K. Beer i Kasztelan Jasny.
Comment
-
-
Bydgoszcz, Bohaterów Kragujewca 2, Monopolowy Wyżyny
Sklep, znajdujący się w Bydgoszczy na rogu ulicy Bohaterów Kragujewca i Magnuszewskiej, tuż obok Intermarche (tam najlepiej zaparkować). Dobrze zaopatrzony w mocniejsze trunki (zakratowane witryny ) i piwa koncernowe oraz Browar Amber z Bielkówka, ale przede wszystkim, rzadkość w Bydgoszczy: gama piw z Browaru Fortuna z Miłosławia. Sprzedawca (właściciel?), w rozmowie wspomniał, iż w przeszłości miał również Krajana, ale nie cieszył się on powodzeniem. Natomiast Smoki zyskały uznanie wśród klientów sklepu."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Ten sklep ma już swój temat na forum: http://www.browar.biz/forum/showthre...wy+wy%C5%BCyny
A co do Krajana to chyba będziemy musieli jechać do Poznania żeby się go napić...
Comment
-
-
To jaki jest w końcu adres Magnuszewska czy Bohaterów Kragujewca 2?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziTo jaki jest w końcu adres Magnuszewska czy Bohaterów Kragujewca 2?"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedzi(...) A co do Krajana to chyba będziemy musieli jechać do Poznania żeby się go napić..."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Comment
-
Comment