Toruń, Grudziądzka 162, Real (d. Geant)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Jaroslav
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    🍼
    • 2005.10
    • 967

Toruń, Grudziądzka 162, Real (d. Geant)

Sklep położony przy wyjeździe na Gdańsk.
    Na półkach duży wybór piw z Łodzi (między
    innymi puszkowy Porter, Cork Irish Stout,
    Glob, Malinea Fields ...) oraz Jabłonowa
    (Irish Castle, Miodowe Mocne i wiele innych).
    Możemy zopatrzyć się tu w Łomżę Wyborową,
    piwo Kasztelan (Jasne Pełne i Mocny), Kujawiak
    oraz Żywiec Porter.

Related Topics

Collapse

• abelincoln
    Toruń, Panny Marii 13, Deer Bear Toruń
    abelincoln
    Bodajże druga miejscówka firmowana przez Deer Bear na toruńskiej starówce. I podobnie jak w specjalizującej się w Ramenie Bazie - średnio mi się tam podobało. Byłem w piątkowy wieczór, aż tak pełno nie było, najwyraźniej nie tylko dla mnie takie ciemno-sterylne wnętrze jest niezbyt...
    2023-05-03, 18:56
  • ART
    Bydgoszcz, Grudziądzka 33, Czosnek i Oliwa
    ART
    Jest to właściwie restauracja. I to zdaje się nie byle jaka. Chociaż zmierzając tu od strony Biedronki, patrząc na odrapane mury tyłu lokalu i burdel od technicznego zaplecza nic na to nie wskazuje.

Przekraczając bramę posesji wyłania się jednak ciekawy odnowiony czerwonoceglany...
    2023-10-17, 19:34
  • telek
    Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
    telek
    Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
    2023-08-28, 18:07
  • abelincoln
    Toruń, Rynek Staromiejski 24, Pub Spółdzielczy [zamknięte]
    abelincoln
    Zawsze mi się wydawały lokale w piwnicach przy rynku wydawały szemrane, więc ich nie odwiedzałem, ale skoro się otworzył multitap – to raz kozie śmierć. Miejscówka bardzo sympatyczna, 20 kranów, poza pomieszczeniem na zdjęciu są 2 dodatkowe sale. Jasno, czysto – ceny niestety kraftowo-wielkomiejskie....
    2020-10-22, 17:55
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...