Włocławek, Żytnia 66/68, Stokrotka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • anzelmo
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2006.03
    • 9

Włocławek, Żytnia 66/68, Stokrotka

Sklep na Osiedlu Kazimierza Wielkiego, w miejscu, gdzie dawniej mieściła się Biedronka. W sprzedaży m.in. Kasztelan, Kasztelan Mocne, Tyskie Książęce, Bosman Full, Okocim O.K. Beer, piwa z Jabłonowa, Łomża Export, Kujawiak. Jak na moje rodzinne miasto, to całkiem , całkiem
    Ostatnia zmiana dokonana przez anzelmo; 2007-03-09, 21:05.

Related Topics

Collapse

• kaczka116
    Kasztelan, Žatecký světlý ležák
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2020-09-19, 12:39
  • Ja33
    Kasztelan z 1999r
    Ja33
    Witam zapisałem sie na to forum aby dowiedziec sie czy piwo ktorem mam jest cos warte. Posiadam piwo Kasztelańskie ktore stracilo waznosc w 1999 roku. Tak stracilo ważność do spozycia a nadal jest zamknięte. Co o tym myslicie jest to cos warte. A moze ktos chce odkupic? Pozdrawiam i czekam na...
    2020-02-10, 18:47
  • heckler
    Sedlnice, Sedlnice 217, Pivovar Olbrew
    heckler
    Pivovar Olbrew powstał w 2020 roku. Na jego potrzeby właściciel zakupił stary i zdewastowany dom w Sedlnicach, który pochodzi z XVII wieku.
    Dawniej w budynku mieściła się m.in poczta, szkoła, warsztat ślusarski. Ponieważ remont przeprowadzany jest systemem ,rodzinnym, to trwa on do
    ...
    2023-05-08, 16:09
  • ART
    Łódź, Piotrkowska/Roosevelta, Ramki Restauracja
    ART
    Jeśli przypadkiem jesteś w Łodzi na Piotrkowskiej i ok. 11 i przyciśnie Cię chęć na łódzkie śniadanie w akompaniamencie piwa z browaru księży młyn to z można polecić Ramki restauracja - co prawda tylko butelka, ale jest pils pszeniczne i belgijska żytnia ipa (zacna!).

...
    2025-03-23, 09:34
  • darekd
    Eichbaum, Cronus German Pilsner
    darekd
    Piwo dostępne w Sieci Stokrotka. Puszka była tak oldskulowa, że musiałem to kupić, szczególnie że cena (ok. 2,80 PLN) zachęcała do podjęcia tego ryzyka.
    Jest to piwo kierowane do litewskiej firmy Maxima (która jest właścicielem Stokrotki). Na puszce jest skład (woda, słód, chmiel)...
    2025-01-04, 01:50
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...