Pierwszy sklep gdyńskiej sieci w Bydgoszczy. Z polskich browarów nic ciekawego (pomijając coraz łatwiej dostępne w Bydgoszczy piwa z Ambera), z Europy: Niemcy, Wielka Brytania i - oczywiście wybór drogich piw belgijskich.
Bydgoszcz, Grunwaldzka 284, Bomi
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Była Toruń to musi być i ten no Bydgoszcz. :d
Jak bedziesz szwendał(a/o) się piwnie po Bydgoszczy w piątek ew. sobotę to może udałoby się wspólnie wychylić kufelek. Nie deklaruję miejsca i godziny, gdzieś tam bedziemy peregrynować po okolicy. Można się wpisać lub zostawić...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
2023-09-14, 19:28 -
-
Odwiedzone we wrześniu, zapomniałem opisać a miejsce jest warte zajrzenia. W ofercie kilka piw z browarów Mykulin i Veles, Dwa lub trzy krany i do tego trochę butelek.
Smaczna kuchnia, miła obsługa, cenowo całkiem pzyjaźnie. Jest zacieniony ogródek przed lokalem.
...-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
2024-03-24, 13:22 -
-
Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
-
Channel: Pomorskie
-
-
Robiąc przeszwend po bygdoskich lokalach z ciekawszym piwem trafiliśmy w Ogień.
Właściwie to głód był naszym przewodnikiem na pierwszym miejscu a na drugim piwne pragnienie. Pizza wychodzi im świetnie, bez 2 zdań.
Piwnie to jest kran z Moczybrodą - czas serferów....-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
2023-10-17, 20:26 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment