Bydgoszcz, Grunwaldzka 284, Bomi

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • hoobson
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2006.04
    • 45

Bydgoszcz, Grunwaldzka 284, Bomi

Pierwszy sklep gdyńskiej sieci w Bydgoszczy. Z polskich browarów nic ciekawego (pomijając coraz łatwiej dostępne w Bydgoszczy piwa z Ambera), z Europy: Niemcy, Wielka Brytania i - oczywiście wybór drogich piw belgijskich.
  • Simon
    † 1964-2008 Piwosz w Raju
    • 2001.02
    • 993

dlaczego "pomijając" ?
    Simon

Comment

• hoobson
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2006.04
      • 45

Pomijam omijanie półek z Żywym i Koźlakiem
      Jednym zdaniem: w bydgoskim Bomi z dobrych polskich piw są tylko produkty z Ambera (ewentualnie jeszcze okocimski O.K.-ej) - reszta to - nic ciekawego.

Comment

• pioterb4
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2006.05
        • 4322

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hoobson
        Pomijam omijanie półek z Żywym i Koźlakiem
        Jednym zdaniem: w bydgoskim Bomi z dobrych polskich piw są tylko produkty z Ambera (ewentualnie jeszcze okocimski O.K.-ej) - reszta to - nic ciekawego.
        O.K. BEER to zawsze jakaś dobra nowina!

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
          Browary restauracyjne w Polsce
          Alkoneser
          Cześć,
          mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
          2024-08-05, 11:26
        • ART
          2023.09.15 - Bydgoszcz
          ART
          Była Toruń to musi być i ten no Bydgoszcz. :d

Jak bedziesz szwendał(a/o) się piwnie po Bydgoszczy w piątek ew. sobotę to może udałoby się wspólnie wychylić kufelek. Nie deklaruję miejsca i godziny, gdzieś tam bedziemy peregrynować po okolicy. Można się wpisać lub zostawić...
          2023-09-14, 19:28
        • ART
          Bydgoszcz, Marii Skłodowskiej Curie 14, Palanyca. Restauracja ukraińska
          ART
          Odwiedzone we wrześniu, zapomniałem opisać a miejsce jest warte zajrzenia. W ofercie kilka piw z browarów Mykulin i Veles, Dwa lub trzy krany i do tego trochę butelek.

Smaczna kuchnia, miła obsługa, cenowo całkiem pzyjaźnie. Jest zacieniony ogródek przed lokalem.

...
          2024-03-24, 13:22
        • abernacka
          Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 135a, Marynarz Sklep/Bar
          abernacka
          Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
          2024-03-16, 21:12
        • ART
          Bydgoszcz, Teofila Magdzińskiego 7, OGIEŃ Craft beer & pizza
          ART
          Robiąc przeszwend po bygdoskich lokalach z ciekawszym piwem trafiliśmy w Ogień.

Właściwie to głód był naszym przewodnikiem na pierwszym miejscu a na drugim piwne pragnienie. Pizza wychodzi im świetnie, bez 2 zdań.

Piwnie to jest kran z Moczybrodą - czas serferów....
          2023-10-17, 20:26
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...