Bydgoszcz, Broniewskiego / Gałczyńskiego, Monopolowy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zgroza
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2008.03
    • 3607

Bydgoszcz, Broniewskiego / Gałczyńskiego, Monopolowy

To w tym dużym "centrum" (budynek powstał w poprzedniej epoce) handlowym (tam gdzie polo market) pierwszy sklep od strony Broniewskiego po stronie Gałczyńskiego.
    Szeroki wybór Ambera w Amberowskiej lodówce (z cen zapamiętałem Mocny Red but. 0,5 2,05 zł, Remus w puszce 1,99zł).
    Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • ART
    2023.09.15 - Bydgoszcz
    ART
    Była Toruń to musi być i ten no Bydgoszcz. :d

Jak bedziesz szwendał(a/o) się piwnie po Bydgoszczy w piątek ew. sobotę to może udałoby się wspólnie wychylić kufelek. Nie deklaruję miejsca i godziny, gdzieś tam bedziemy peregrynować po okolicy. Można się wpisać lub zostawić...
    2023-09-14, 19:28
  • ART
    Bydgoszcz, Marii Skłodowskiej Curie 14, Palanyca. Restauracja ukraińska
    ART
    Odwiedzone we wrześniu, zapomniałem opisać a miejsce jest warte zajrzenia. W ofercie kilka piw z browarów Mykulin i Veles, Dwa lub trzy krany i do tego trochę butelek.

Smaczna kuchnia, miła obsługa, cenowo całkiem pzyjaźnie. Jest zacieniony ogródek przed lokalem.

...
    2024-03-24, 13:22
  • ART
    Bydgoszcz, Teofila Magdzińskiego 7, OGIEŃ Craft beer & pizza
    ART
    Robiąc przeszwend po bygdoskich lokalach z ciekawszym piwem trafiliśmy w Ogień.

Właściwie to głód był naszym przewodnikiem na pierwszym miejscu a na drugim piwne pragnienie. Pizza wychodzi im świetnie, bez 2 zdań.

Piwnie to jest kran z Moczybrodą - czas serferów....
    2023-10-17, 20:26
  • ART
    Bydgoszcz, Grudziądzka 33, Czosnek i Oliwa
    ART
    Jest to właściwie restauracja. I to zdaje się nie byle jaka. Chociaż zmierzając tu od strony Biedronki, patrząc na odrapane mury tyłu lokalu i burdel od technicznego zaplecza nic na to nie wskazuje.

Przekraczając bramę posesji wyłania się jednak ciekawy odnowiony czerwonoceglany...
    2023-10-17, 19:34
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...