Piwna Chata coraz bardziej się rozkręca,zrezygnowali z alkoholi wysokoprocentowych,ogarniają piwa zaraz po premierach-jest dobrzeObsługa spoko,piwa drogie to dziewczyna looka hehe
Bydgoszcz, Marii Konopnickiej 25 b, Piwna Chata
Collapse
X
-
Słabe usprawiedliwienie. W takim leclercu (gdzie hordy ochroniarzy też nie mają) można krążyć między półkami z piwami w cenach 80-500 zł i nikt się człekowi na łapska nie patrzy.
Inna kwestia, że taki kraj - gdzie rzucić kamieniem, tam kamień zaginie, bo chamstwo i złodziejstwo.
Wracając do piwnej chaty - obecnie to najdroższy sklep/dział piwny w tym mieście.
Comment
-
-
Jestem stałym klientem Piwnej i nigdy nikt nie patrzył mi na ręce... Dlatego że bywam tam często poznałem całą załogę i jestem pod wrażeniem ich profesjonalizmu. Doskonale wiedzą co proponują, zawsze doradzą, opowiedzą o piwku. Nie znalazłem w całej Bydzi punktu z tak szerokim wyborem polskich piw kraftowych. No i poza piwkami można kupić szkła, także festiwalowe szkło beergoszcz, co na pewno ucieszy piwnych geeków. A co do cen to się nie zgodzę - ostatnio chłopaki robią oferty cenowe i w danym tygodniu można kupić wybrane piwo w okazyjnej cenie. Wczoraj np kupiłem Lubuskie IPA za 4,99 no i nie można pominąć ich profilu na fb https://www.facebook.com/piwnachata/?fref=ts.
Comment
-
-
Na chwilę obecną właściciel zwinął biznes. Wg jego własnych słów biznes szedł jak nigdy, ale on już miał dosyć prowadzenia firmy. Trafiliśmy akurat na wyprzedaż resztek zapasów :/
Może ktoś inny kupi biznes, ale na razie sklep jest zamknięty.Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Comment