Delikatesy na ulicy Pięknej przy przystanku 79 na przeciw dawnego Fotonu. Dotąd asortyment ograniczał się do mocnych alkoholi i koncernówek, plus Żywe. Dzisiaj na wystawie dostrzegłem pierwszy raz piwa regionalne: Ciechan Wyborne, Pszeniczne, Miodowe i KOrmoran: Wiśnia w Piwie, Orkiszowe oraz Świeże. Ciechan zielony kosztował przeszło 3,50 a pszenica i miodowy 5,90 zł. Asortyment może nie jest przeogromny ale w okolicy to i tak bardzo dobra pozycja.
Bydgoszcz, Piękna 2, Delikatesy Francuskie
Collapse
X
-
Dziś w Delikatesach Francuskich, przy ul. Pięknej 4 otrzymałem (do zakupionych 2 Lechów Pilsów <nie mieli więcej> i 4 zwykłych Lechów) limitowaną szklankę Lecha z promocji "Zielone Światło dla Domówki""Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
-
-
Działa?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PrzemasBDG Wyświetlenie odpowiedziDelikatesy Francuskie na ul. Pięknej, na przeciwko Fotonu, od 1 stycznia 2015 są zamknięte do odwołania, jak informuje kartka. Tak więc raczej nie działa..."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
Comment