Nadal dostępne zestawy Pysznego, Przaśnego i Husyckiego; jeden Portera Warmińskiego za 46,99 zł (drugi zakupiony przez podpisanego) oraz Litovela (bez czeskich firmowych birofiliów, ale za to pracownik gotów był ofiarować mi kielich do Brackiego Rauch Bocka {mam :-)}, a następnie pokal do Pilsnera Miłosławia {tyż mam :-D})
Bydgoszcz, Skłodowskiej-Curie 26, E.Leclerc
Collapse
X
-
"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!" -
Pojawiło się Angielskie Śniadanie oraz inne Pinty które wczeniej chyba przegapiłem (Dyniamit, Odsiecz, Dobry wieczór..). Oprócz tego Aventinus Tap 6, parę nowych Konradów, Choteborów, Kocour Christmas Ale i Gypsy Porter oraz...Portr łodzki, który ucieszył mnie najbardziejComment
-
Ten sklep to istne niebo! Słyszałem już o nim wiele dobrego i nie zawiodlem się. Piwa z Pinty i z AleBrowaru. We wszystkich smakach i kolorach. Jedyny minus to uciażliwy trochę parking, a ścislej bramki itd. Polecam kaŻdemu piwoszowi z osady Bydgosta oraz kaŻdemu piwoszowi przyjezdnemu.Kiedyś stworzę sobie własne piwo. Z dz***ami i blackjackiem!
Lubię piwo i bobo-fruty.Comment
-
Taa właśnie raczę się Odsieczą za 4,99. Pokochałem ten sklep. Chyba trzeba go wpisać na UNESCO, czy coś .Kiedyś stworzę sobie własne piwo. Z dz***ami i blackjackiem!
Lubię piwo i bobo-fruty.Comment
Related Topics
Collapse
-
Była Toruń to musi być i ten no Bydgoszcz. :d
Jak bedziesz szwendał(a/o) się piwnie po Bydgoszczy w piątek ew. sobotę to może udałoby się wspólnie wychylić kufelek. Nie deklaruję miejsca i godziny, gdzieś tam bedziemy peregrynować po okolicy. Można się wpisać lub zostawić...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
2023-09-14, 19:28 -
-
Odwiedzone we wrześniu, zapomniałem opisać a miejsce jest warte zajrzenia. W ofercie kilka piw z browarów Mykulin i Veles, Dwa lub trzy krany i do tego trochę butelek.
Smaczna kuchnia, miła obsługa, cenowo całkiem pzyjaźnie. Jest zacieniony ogródek przed lokalem.
...-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
2024-03-24, 13:22 -
-
Robiąc przeszwend po bygdoskich lokalach z ciekawszym piwem trafiliśmy w Ogień.
Właściwie to głód był naszym przewodnikiem na pierwszym miejscu a na drugim piwne pragnienie. Pizza wychodzi im świetnie, bez 2 zdań.
Piwnie to jest kran z Moczybrodą - czas serferów....-
2023-10-17, 20:26 -
-
Jest to właściwie restauracja. I to zdaje się nie byle jaka. Chociaż zmierzając tu od strony Biedronki, patrząc na odrapane mury tyłu lokalu i burdel od technicznego zaplecza nic na to nie wskazuje.
Przekraczając bramę posesji wyłania się jednak ciekawy odnowiony czerwonoceglany...-
2023-10-17, 19:34 -
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment