Byłem w kilku sklepach specjalistycznych, ale takiego zaopatrzenia nie ma nigdzie. To wszystko nagroda za mieszkanie na piwnej pustyni. Najnowszy Artezan za 27,99 też był
Bydgoszcz, Skłodowskiej-Curie 26, E.Leclerc
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziKruca bomba! To wszystko na normalnym stoisku piwnym? Kierownik chyba ma nierówno pod sufitem albo jest birofilem albo innym birozbokiem
P.S. Jeśli to przeczyta, to pozdrawiam Go i zazdroszczę kolekcji.Last edited by podswierkiem; 2013-12-21, 18:13."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika FidelD Wyświetlenie odpowiedziSam odpowiem sobie na pytanie - był imperator bałtycki, ale skryty. Dopiero po rozmowie z Panem Dyrektorem otrzymałem 3 sztuki - w cenie 9,99 zł. No ale, co zrobić. Sprzedaż "spod lady".
- Imperator był z półki (nabyłem),
- Château już też z półki (wcześniej były problemy z kodem kreskowym),
- szkło Pinty (standard i Imperator) przy kasie,
- Grand Prix w normalnej cenie,
- Grand Champion spod lady,
I co najważniejsze - dwóch sprzedawców (+trzeci przelotem - to on skierował mnie do szkła - dziękuję) znających się na rzeczy, doradzających, chętnych pogadać o piwie.
Zdrowie Pana Kierownika - oby jak najmniej piw mu się przeterminowywało (to pisałem ja, telek )
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarkOzz Wyświetlenie odpowiedziCzy obecnie jest dostępny Grand Prix?
Ponadto "dojechały nowe Ale Browary"
Comment
-
-
Od dzisiaj jest jeszcze Shark i Kuguar od "Kolaborantów"
I szkło od tychże.
I koszulki od Pinty.
I szkło (shakery) od BrewDoga.
Wszystko to od dzisiaj na 100% w sklepie, szkło prawdopdoobnie jak zwykle przy kasie alkoholowej (widziałem jeszcze dwa dni temu pozostałości szkła od Imperatora). Podobno szkła schodzą jak lemingi z urwiska.
Info, wiadomson - z pierwszej ręki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziTzn szybko? Bo nie mogę kurcze zjarzyć
Jeden za drugim, niepowstrzymanie Podobno shaker zostsał już tylko jeden, a i to jest stan na wczorajszy wieczór
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika L_J_B Wyświetlenie odpowiedziOd dzisiaj jest jeszcze Shark i Kuguar od "Kolaborantów"
I szkło od tychże.
(...)
P.S. Lemingi to kojarzą mi się (nie mylić z misiem) jedynie z gryzoniami i pewnym typem osób zamieszkujących RP, ale to już polityka i proszę tego nie komentować. O grze lemingi, chyba z racji słusznego wieku, nie słyszałem - wychowałem się na szachach, kartach, okrętach, manewrach morskich, kostce Rubika i gwiezdnym kupcu, a przede wszystkim w "towarzystwie" (i tego też proszę nie komentować)."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
Comment