Nadal dostępne zestawy Pysznego, Przaśnego i Husyckiego; jeden Portera Warmińskiego za 46,99 zł (drugi zakupiony przez podpisanego) oraz Litovela (bez czeskich firmowych birofiliów, ale za to pracownik gotów był ofiarować mi kielich do Brackiego Rauch Bocka {mam :-)}, a następnie pokal do Pilsnera Miłosławia {tyż mam :-D})
Bydgoszcz, Skłodowskiej-Curie 26, E.Leclerc
Collapse
X
-
Pojawiło się Angielskie Śniadanie oraz inne Pinty które wczeniej chyba przegapiłem (Dyniamit, Odsiecz, Dobry wieczór..). Oprócz tego Aventinus Tap 6, parę nowych Konradów, Choteborów, Kocour Christmas Ale i Gypsy Porter oraz...Portr łodzki, który ucieszył mnie najbardziej
Comment
-
-
Ten sklep to istne niebo! Słyszałem już o nim wiele dobrego i nie zawiodlem się. Piwa z Pinty i z AleBrowaru. We wszystkich smakach i kolorach. Jedyny minus to uciażliwy trochę parking, a ścislej bramki itd. Polecam kaŻdemu piwoszowi z osady Bydgosta oraz kaŻdemu piwoszowi przyjezdnemu.Kiedyś stworzę sobie własne piwo. Z dz***ami i blackjackiem!
Lubię piwo i bobo-fruty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bartas166 Wyświetlenie odpowiedziAmber Boy po 6,99
Comment
-
Comment