Byłem kilka dni temu i widziałem tylko Black Hope'y. Jeżeli nic nie dołożyli, to pewnie już niestety nie ma.
Bydgoszcz, Skłodowskiej-Curie 26, E.Leclerc
Collapse
X
-
Last edited by InPivoVeritas; 2013-03-02, 08:41.Kiedyś stworzę sobie własne piwo. Z dz***ami i blackjackiem!
Lubię piwo i bobo-fruty.
-
-
Jeżeli ktoś chciał polować na Smoky Joe to lojalnie uprzedzam, że kupiłem ostatnią butelkę. Niestety nie bez problemÓw - piwo nie byŁo nabite w kasie (za co sklep ma u mnie minus). PojawiŁ siĘ Dyniamit i Imperium Atakuje Pinty. TakŻe Kocour z nowozelandzkimi chmielami (nazwy nie pamiĘtam).Kiedyś stworzę sobie własne piwo. Z dz***ami i blackjackiem!
Lubię piwo i bobo-fruty.
Comment
-
-
A więc to przez Ciebie nie dane mi było skosztować Smoky Joe Wspomniany Kocur to Haka NZ lager, oprócz tego był Saurus (ostatniego wziąłem) Black Hope i Amber Boy z AleBrowaru, kilka Pint, Punk IPA, 5 Am SAINT i Hardcore z BrewDoga i cała kolekcja piw z Williams Bros.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika InPivoVeritas Wyświetlenie odpowiedziJeżeli ktoś chciał polować na Smoky Joe to lojalnie uprzedzam, że kupiłem ostatnią butelkę. PojawiŁ siĘ Dyniamit i Imperium Atakuje Pinty
Comment
-
-
Mnie w sobotę udało się dorwać Imperium, dobrze ukryte za butelkami Viva La Wita. Pojawił się Weizenbock z Kormorana. Bardzo mnie cieszy dobra opinia na temat Profanity, bo ten jest u mnie następny w kolejce jeżeli chodzi o Williams Bros.Last edited by InPivoVeritas; 2013-04-08, 12:51.Kiedyś stworzę sobie własne piwo. Z dz***ami i blackjackiem!
Lubię piwo i bobo-fruty.
Comment
-
-
Byłem wczoraj z Alebrowaru nie ma nic. Za to PINT full: a'la Grodziskie, Angielskie Śniadanie, Atak Chmielu, Czarna Dziura, Dobry Wieczór, Koniec Świata, Odsiecz Wiedeńska, Viva la Wita. Zestaw La Trappe 2x75 Dubbel, Tripel z pięknym kielichem nie było ceny, bałem się spytać
Comment
-
-
Dzisiejsza wyprawa bardzo udana - udało mi się dorwać Steam Beer z Anchor (12 zł za 355ml). Pojawił się Pacific Pale Ale z Artezana, Pinta jak zwykle bogato reprezentowana, niestety brak AleBrowaru. Z Kocoura zauważyłem nową dostawę: IPA, Kubik, Pale Ale, Lezak i chyba Saurus ale pewny nie jestem. Mają Białe Pszeniczne z Namysłowa, niestety nie znalazłem Gruita Kopernikowskiego, a szkoda, bo bardzo chciałem spróbować.Kiedyś stworzę sobie własne piwo. Z dz***ami i blackjackiem!
Lubię piwo i bobo-fruty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika InPivoVeritas Wyświetlenie odpowiedziDzisiejsza wyprawa bardzo udana - udało mi się dorwać Steam Beer z Anchor (12 zł za 355ml). Pojawił się Pacific Pale Ale z Artezana, Pinta jak zwykle bogato reprezentowana, niestety brak AleBrowaru. Z Kocoura zauważyłem nową dostawę: IPA, Kubik, Pale Ale, Lezak i chyba Saurus ale pewny nie jestem. Mają Białe Pszeniczne z Namysłowa, niestety nie znalazłem Gruita Kopernikowskiego, a szkoda, bo bardzo chciałem spróbować.
Comment
-
Comment