Tak był, oprócz tego B-Day, sporo PINT i niezła kolekcja z BrewDoga.
Bydgoszcz, Skłodowskiej-Curie 26, E.Leclerc
Collapse
X
-
Nawet chciałem chwycić Cocoa Psycho, ale 24 złote, więc spasowałem. Teraz trochę żałuję, ale cóż. Szkoda, że od dłuższego czasu nie pojawia się lub pojawia w ilościach sczątkowych AleBrowar (na RJ poluję już kilka miesięcy).Last edited by InPivoVeritas; 2013-05-25, 16:03.Kiedyś stworzę sobie własne piwo. Z dz***ami i blackjackiem!
Lubię piwo i bobo-fruty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika InPivoVeritas Wyświetlenie odpowiedzicoś ostatnio zainwestowali w Williamsów. Ja sam kupiłem dziś Golda.
Comment
-
-
Z tego co pamiętam to ten Gold był calkiem niezły, ale trochę za mało wyrazisty i na dłuższą metę nudnawy. Profanity Stout to nie jest. Jeżeli lubisz piwa intensywne, to możesz lepiej wydać te 10 złotych. Tobie IPA Kocoura się wydało bardzo mało aromatyczne. Ale, żeby nie było offtopu: Toccalmatto bardzo mnie kusi ostatnio i chyba zakupię. Przygiął mnie ostatni atak Brewdoga u nich. ZarÓwno wyborem, jak i cenowo.Last edited by InPivoVeritas; 2013-05-27, 19:28.Kiedyś stworzę sobie własne piwo. Z dz***ami i blackjackiem!
Lubię piwo i bobo-fruty.
Comment
-
-
Toccalmatto wyszedł z terminami, zdążyłem kupić Sibille, niestety nie wiem czy były przecenione chociaż przy refermentowanych to chyba ryzyko kupować pod koniec przydatności ? Nie ma AleBrowaru co mnie frustruje bo King mi zasmakował. Wykupiłem z kolegą Seven Giraffes ciekawe czy uzupełnią?Last edited by bartas166; 2013-07-12, 20:37.
Comment
-
-
Pojawił się wreszcie Rowing Jack. Także wit z Kormorana i Catfish Sumecek od Kocoura. Jest też sporo różnych Pint. A, no i Schlenkerla, jak ktos lubi rauchbiery w taki upał. No i pełno cydrów.Last edited by InPivoVeritas; 2013-08-03, 16:09.Kiedyś stworzę sobie własne piwo. Z dz***ami i blackjackiem!
Lubię piwo i bobo-fruty.
Comment
-
-
Jest też pełen przekrój Pinty, Kuguar od Widawy/Kopyra, trochę nowych Niemców z Monachium i okolic no i wspomniane wyżej eksporty. Zauważyłem jeszcze dwa piwa z Emelisse, jakąś włoską IPA i parę fajnych BrewDogów (Electric India, Mashtag, Trashy Blonde, Jack Hammer)
Comment
-
Comment