Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujas
Wyświetlenie odpowiedzi
Bydgoszcz, Skłodowskiej-Curie 26, E.Leclerc
Collapse
X
-
Damn it. Był może tam, gdzie reszta polskiej sceny, czy na innym regale? Dzisiaj specjalnie po to piwo jechałem, najpierw do Tesco (gdzie według gazetki promocyjnej był do niedawna za 4 PLN i...w ogóle był, dzisiaj już nie). Następnie uderzyłem do leclerca, obszedłem 2 razy wszystkie regały, nawet etykietki z ceną po Dubblu nie widziałem. Skończyło się jakąś Pintą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujas Wyświetlenie odpowiedziDamn it. Był może tam, gdzie reszta polskiej sceny, czy na innym regale? Dzisiaj specjalnie po to piwo jechałem, najpierw do Tesco (gdzie według gazetki promocyjnej był do niedawna za 4 PLN i...w ogóle był, dzisiaj już nie). Następnie uderzyłem do leclerca, obszedłem 2 razy wszystkie regały, nawet etykietki z ceną po Dubblu nie widziałem. Skończyło się jakąś Pintą
Comment
-
-
Potwierdzam - spory zapas Schlenkerli za 9 zeta.
Ponadto, z nowości (lub wcześniej nie zauważonych/ zapomnianych):
- Gościszewo Darz Bór - 4,8 zeta, Viva Hel, 55, Komtur,
- Browar Perun - serce dębu, noc kupały 6,9 zeta, jasny grom, sabat czarownic,
- Raduga Sunset Blvd.,
- Dubbel Cieszyński 2014 - 7 zeta (oficjalnie przestałem się dziwić, dlaczego w Tesco, po promocji za 4 PLN, po tym piwie nie została nawet naklejka z ceną na półce),
- karton świąteczny Witnica - 24 butelki.Last edited by Wujas; 2014-12-30, 18:15.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika swiera Wyświetlenie odpowiedzia niewie ktoś przypadkiem czy znajdę tam berlinerweisse?
Comment
-
-
Aktualizacja (prowizoryczna):
Pojawiło się bardzo dużo nowości - ładna kolekcja Peruna (m.in. orzechowy gaj, noc kupały, niestety brak "licho nie śpi",
Mason McStout,
Osteroida,
Olimp Persefona,
kilka nowości z browaru Wrężel,
ze 3 piwa z Chmielarium - w tym angielski hydrant,
i wiele innych, których niestety nie spamiętałem...
doktorów (RIS i barley wine) nie zastałem,
ze szkła - teku 2.0
Comment
-
Comment