Piwarium: sklep z piwam regionalnymi i dobrymi - pierwszy taki sklep we Włocławku
Włocławek, Cicha 9, Piwarium [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grzesiek79 Wyświetlenie odpowiedziWitam, jestem zainteresowany tym sklepem lecz wciąż nie wiem jaki ma asortyment, chodzi mi o ofertę piw zagranicznych, a z polskich to jedynie pinty mnie interesują.
Pozdrawiam
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Sklep jest przy ulicy Cicha 9. Do poprawienia w temacie. Szkoda, że już nie bywam od miesiąca we Wlocławku. Znajomym woziłem piwo do tego miasta z Krakowa. Klientela na tej piwnej pustyni powinna się znaleźć. Na pewno trzeba życzyć wytrwałości właścicielowi w edukowaniu. Ciekawe jak kształtują się ceny.
Comment
-
-
Czy jest PINTA w Piwarium?
Pytanie jak w temacie do wiedzących. Według strony Pinty w sklepie tym powinno być dostępne ichnie piwo. Z Płocka mam niedaleko, a mam wielką ochotę na spróbowanie Dyniamitu i Dobrego Wieczoru. Jeżeli ktoś coś wie, to proszę o odpowiedź. WaszeBIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Może kogoś to zainteresuje. Byłem w piątek, w ciemno, sklepik nieźle zaopatrzony. Jeżeli chodzi o Pintę to był duży wybór (który trochę uszczupliłem): Dyniamit, Dobry Wieczór, Viva la Vita, Stare ale Jare, Dymy Marcowe. Angielskie śniadanie i Ognie szczęścia były ostatnie sztuki, więc wykupiłem. Z tego co się dowiedziałem Pinta dostarczana jest tam regularnie.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
Comment