Po miesiącu od remontu widać już co się zmieniło. Lokal należy teraz do tego samego właściciela co "Delikatety Ela". To tu kiedyś był Ciechan (z Euro Beer), a teraz jest Kormoran i Noteckie, czyli to co w sklepie macierzystym. Dobre i to, choć dzięki Intermarche nie jest to nic nadzwyczajnego.
Biała Podlaska, Łukaszyńska 32, Wenta
Collapse
X
-
No i dziś wreszcie dotarł Koźlak Perły. A już miałem pisać do nich...
Pojawiły się klasyki czeskie, w tym Breznak, ale pani w sklepie powiedziała, że na razie tylko to, bo na Okopowej też niewiele mają. Dopiero robią zamówienia.
-
-
Dosyć ciekawy sklepik z piwem jak na bialskie warunki, no i bliziutko mojego bloku W ofercie poza masówką są 2-3 piwa z Piny i podobnie z Ciechanem/Bojanem, Namysłów, Witnica, trochę Kormorana.
Osobiście kupuję tam Dzikie od Perły za jakieś 3,5 PLN.
Comment
-
-
Dzikiego już dziś nie wypatrzyłem. Jest za to Ordynackie po 3,20 zł, Zwierzyniec Pils w dużej butelce a poza tym Call me Simon (8,70), Czarna Dziura z Pinty z nowych (w tym sklepie) rzeczy. A zapomniał bym jest też Swoody (1,3).
Comment
-
-
-
Dociera tu znacznie mniej ciekawych piw z macierzystego lokalu, ale coś zawsze się znajdzie. Panie z personelu wybierają tańsze piwa z tych kraftowych, więc szału nie ma. No i przecen też nie ma, ale pocieszające jest, że słuchają. Jakoś tydzień czy więcej temu wspomniałem kasjerce, że to nie są piwa regionalne tylko rzemieślnicze (wisiała przy wejściu kartka z napisem, że sklep posiada w ofercie piwa regionalne). Dziś zauważyłem zmianęLast edited by e-prezes; 2017-03-28, 16:54.
Comment
-
Comment