Zamość, Łukasińskiego 4/15 (w pasażu), Galeria Alkoholi

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wimich
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2009.08
    • 44

Zamość, Łukasińskiego 4/15 (w pasażu), Galeria Alkoholi

Sklep znany bardziej z mocniejszych alkoholi i dostaw do klienta.

Ostatnio pojawiło się tam trochę regionalnych piw. To co na pewno widziałem:
    Ciechan, Lwówek, Bojanów, Kormoran, Amber, Racibórz i Browar Rzemieślniczy z Wojkówki.

Fajny sklepik, miła obsługa. Pani która mnie obsługiwała powiedziała, że planują stopniowo poszerzać asortyment.
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13963

Działa?

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• leona
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2009.07
      • 5853

Nie wiem co znaczy sformułowanie pasaż ale jeśli chodzi o sklep w ciągu handlowym wbudowanym w kurtynę miedzy bastionami VI i VII to działa

Oferty piwnej nie znam, zatrzymałem się na etapie dostępnych tam konceniaków.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Ukraina, Słowiańsk, Bulwar Puszkina 9, Torskaja Pivovarnia/RC Taler
        dadek
        Słowiańsk to jak na razie najdalej na wschód wysunięte miasto Ukrainy do jakiego dotarliśmy. Leży w okręgu donieckim (choć jak wiadomo sam Donieck obecnie jest zajęty przez separatystów), a związek z Polską ma taki, że jest miastem partnerskim Opoczna znanego z fabryki płytek ceramicznych....
        2020-03-26, 04:32
      • telek
        Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
        telek
        Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
        2023-08-28, 18:07
      • Shedao
        Pieszyce, Ogrodowa 28, Świat Alkoholi
        Shedao
        ... a dokładniej to Świat Alkoholi & Delikatesy Mięsne, czyli połączenie dość fantazyjne, no ale kimże jestem, żeby mówić innym jak mają prowadzić biznes

Niedaleko Bielawy, po drodze do Świdnicy, znajduje się oto taki przybytek, oferujący naprawdę sporą ilość...
        2021-06-07, 08:52
      • dadek
        Ukraina, Charków, Geroiv Praci 46, Pivovarnia Geršir
        dadek
        Mieszkańcy wielkich osiedli mieszkaniowych w północno-wschodniej części Charkowa nie mogą narzekać na brak piwnych atrakcji. Przy magistralnej ulicy Geroiv Praci mają browar restauracyjny AltBier, https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=134991 a zaledwie 3 przystanki tramwajowe na wschód, na...
        2020-03-20, 04:22
      • dadek
        Gryfice, Nowy Świat 8, Browar Folga
        dadek
        Sierpniową eksplorację nowych browarów Pomorza Zachodniego wypadło mi zakończyć 30.07.2019 w Gryficach. Browar Folga jest częścią dość sporego kompleksu hotelowo-restauracyjnego, powstałego na bazie dawnych magazynów, a oddalonego około 600 m od dworca kolejowego. Piętrowe budynki z czerwonej...
        2019-09-27, 04:46
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...