Zamość, Wyszyńskiego 13, E-Leclerc

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Arczi_901
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.01
    • 16

Zamość, Wyszyńskiego 13, E-Leclerc

Witam,
    nie wiem czy wszyscy widzieli ale w Leclercu w Zamościu jest dość spory wybór piwa. Ostatnio widziałem sporo Pinty, Birbant,Kormoran, Olimp itd. Dość mocno zdziwiło mnie Brackie IPA ( Gran Champion 2013) którego było ok 8 butelek z czego zakupiłem 3
    Polecam sklepik żeby asortyment był coraz lepszy.
  • leona
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.07
    • 5853

W czerwcu też tak było czyli jest to chyba bardziej długofalowa polityka kierownika.

Comment

• ZMC84
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2014.09
      • 2

Praktycznie raz w tygodniu pojawiają się nowe piwa , naprawdę jest w czym wybierać.
      Ostatnio zakupiłem świetne piwo PINTA / Pracownia Piwa Happy Crack jest też Zamojskie

Comment

• leona
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2009.07
        • 5853

Kierownik ma siłę przebicia. Na półkach pełny przegląd polskiej rewolucji kontraktowej, ciekawostki z koncernów i klasyka z regionów.

Najbardziej nieakceptowalna cena - Kinkpiny za 9,99 zł. Najprzystępniejsza - Wąsosz 5,59 zł.

Comment

• ZMC84
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2014.09
          • 2

Ostatnio widziałem była nowa dostawa ,pojawiło się ok 50 nowych piwek wiec jest w czym wybierać. Polecam Artezan Menu IPA :-)

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
            Gliwice, Stefana Wyszyńskiego 14C, Miedziana-craft beer&chill
            heckler
            Od stycznia Gliwice mogą pochwalić się nowym browarem, lub browarkiem, gdyż nie wiem czy to nie najmniejszy legalnie działający browar w naszym kraju. Jeżeli się mylę to sorki i proszę o sprostowanie.
            Sprzęt to warzelnia o pojemności, tylko 200 l, a tanki są tylko dwa i maja
            ...
            2023-03-31, 07:24
          • bastion
            Słowacja, Zabokreky Nad Nitrou 700, Farma U Durkovych.
            bastion
            Pomysł na kompleks z pensjonatem i browarem, gdzie samym się jest producentem lokalnej żywności, nie jest nowy. Na takowy też wpadła rodzina Durkovych, w niewielkiej miejscowości o ciekawej nazwie- Żabokreky nad Nitrou. Ta nie ma nic specjalnego do zaoferowania, za to przez jej centrum przebiega...
            2023-05-24, 19:51
          • dadek
            Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
            dadek
            Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
            2025-01-12, 18:42
          • Shedao
            Litwa, Kowno, Rusmenių g. 35, Apynys Alaus Darykla
            Shedao
            Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie? Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
            2025-01-07, 14:37
          • bastion
            Łotwa, Aluksne, Talavas Iela 5, Aluksnes Alus.
            bastion
            Łotewska prowincja ma swój urok. Cisza i wszechwładny spokój wręcz emanują z tych miejsc. Miłośnicy lasów, jezior i drewnianych domków, znajdą tam swoje miejsce na ziemi.
            W przypadku miasteczka Aluksne nieco rozwleczonego terytorialnie, celem wizyt jest jezioro z ruinami zamku na...
            2024-11-26, 22:29
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...