Kraśnik, Sportowa 2, Groszek

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mishob
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.08
    • 2

Kraśnik, Sportowa 2, Groszek

Witam,
    W Kraśniku nareszcie pojawił się sklep który oferuję piwa rzemieślnicze.Jest nawet spory wybór od Ciechana po Faktorie.Gadałem z właścicielem i ściągnął mi Grand Prix z Ciechana trochę był na początku niechętny ale w końcu dał się namówić.Ogólnie fajne miejsce polecam

Related Topics

Collapse

• grzeber
    Sejny, ul. Piłsudskiego 31, market Groszek
    grzeber
    Same centrum miasta, nowy stylizowany budynek postawiony w miejsce starej zabudowy (jeszcze do zobaczenia na google street view).

Market Groszek czynny 6:30 do 22:00.
    W środku spory wybór piw głównie koncernowych.
    Na uwagę zasługują butelkowe piwa z browaru Północnego...
    2020-07-28, 10:04
  • e-prezes
    Hajnówka, Piłsudskiego 53, Groszek
    e-prezes
    Sklep czynny do 21, w niedziele handlowe 10-18.
    Dość spory wybór piw, w tym w dużej części w lodówkach. Przede wszystkim miejscowych - Przełom, Markowy oraz Browars, sporo Kościerzyny, wynalazki Jabłonowa, Staropolskiego, pojedyncze Peruna, Kormorana, litewskie, w małych i dużych...
    2019-09-15, 19:36
  • Ahumba
    2025.06.14 - Grodzisk Wlkp - 44 Ogólnopolska Giełda Birofiliów
    Ahumba
    ZMIANA TERMINU. Już 44 Ogólnopolska Giełda Birofiliów w Grodziskiej Hali Sportowej
    Start
    2025-06-14
    Koniec
    2025-06-14
    Adres
    Grodzisk Wlkp Hala Sportowa
    2024-12-28, 22:27
  • dadek
    Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
    dadek
    Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
    2024-10-17, 00:22
  • rohozecky
    Ciechanów, Kilinskiego 4/8, Qbatura
    rohozecky
    Restauracja w budynku Ciechana, mieszczącym również hotel. Nowoczesny wystrój, dobra kuchnia, choć stosunkowo droga (dania główne w granicach 40-50 zł). Z beczki nic, z lodówki Ciechan Wyborne, Miodowe i bodajże bezalkoholowe. Wyborne niezłe, lepsze niż się spodziewałem. Do tego kilka...
    2022-03-20, 20:49
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...