Lublin, Głęboka 10, lok. 21, Procent

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Prusak
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 4508

Lublin, Głęboka 10, lok. 21, Procent

Kiedyś był w miarę przyzwoity wybór piwa, potem upadek do niemal wyłącznie koncernówki, od jakieś czasu znów bardzo przyzwoity wybór rzemieślników i kontraktowców i sprzedawca twierdzi, że tak już będzie.
    Piszę ogólnie o tym wyborze, ale warto dodać do mapy, bo np. Kraftwerk, Birbant, Jan Olbracht z Piotrkowa, Reden, Brokreacja, Pinta, Artezan, AleBrowar, Perun, itd,. Tak nie po kolei, tylko z tych na pewno zapamiętanych.
    Ja kupiłem sobie Kafirmację, choć za takimi stylami nie przepadam, ale skoro już do L. zawędrowało...
  • opons91
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2013.09
    • 30

Wybór nadal jak w poście powyżej, oprócz tego spora dostawa Doctor Brew. Dwa regały z ciekawszym piwem więc jest z czego wybierać.

Na dzień dzisiejszy obowiązuje promocja- kupujesz dwa piwa rzemieślnicze, a trzecie dostajesz gratis Gratis to wybór z kilku piw w okolicach końca terminu. Dzisiaj było w sumie kilkanaście butelek do wyboru z Widawy albo Kraftwerka.
    Ostatnia zmiana dokonana przez opons91; 2016-01-16, 12:59.

Comment

• Prusak
      Major Piwnych Rewolucji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2005.07
      • 4508

Oddzielna lodówka i półka z niekoncernowymi, spory wybór, jednak sklep nie należy do najlepiej zaopatrzonych w mieście (choć ich coraz mniej, od kiedy pozamykano trzy sklepy Alkohole Świata w centrum).

Comment

• Prusak
        Major Piwnych Rewolucji
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2005.07
        • 4508

Teraz swobodny dostęp do półek z piwem, zmiana na plus, choć jeśli chodzi o asortyment, to dla zblazowanych nic nowego, czyli to, co wszędzie w ambitniejszych lubelskich sklepach.

Comment

• Prusak
          Major Piwnych Rewolucji
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2005.07
          • 4508

To co wszędzie, ale zawsze coś ciekawego można wybrać. Tzn. mają pojedyncze nowości, choć daleko im do Alkopone na Żołnierskiej i do Kalinowszczyzny.

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
            Zduńska Wola, Św. Maksymiliana Marii Kolbego 4, Staropolski Ogródek Piwny
            pebejot
            Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
            Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
            Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...
            2024-10-19, 09:24
          • telek
            Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
            telek
            Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
            2023-08-28, 18:07
          • pebejot
            Austria, Graz, Weblinger Str. 10, Sudhaus Brauerei & Restaurant
            pebejot
            Chyba pierwszy browar restauracyjny w stolicy Styrii, otwarty w 2018 roku.
            Obiekt zlokalizowany jest z dala od centrum Grazu w okolicy centrów handlowych.
            250 metrów od browaru znajduje się stacja kolejowa Graz Webling, skąd odjeżdżają pociągi podmiejskie prywatnego operatora GKB...
            2024-06-06, 10:51
          • pebejot
            USA, Hawaje, Honolulu, 700 Queen St, Aloha Beer Company
            pebejot
            Kolejny browar restauracyjny znajdujący się również w zagłębiu knajp przy Queen Street, dosłownie rzut beretem od Waikiki Brewing.
            Jest to niezwykle urocze miejsce.
            Wita nas pomalowany na czarno parterowy budynek, przed którym zaparkowany jest rower piwny.
            Wchodzimy do środka,...
            2022-11-15, 10:44
          • kosher
            Mielnik, Brzeska 118, Restauracja Nowa Wczasowa
            kosher
            Jedyna czynna knajpa w Mielniku poza okresem wakacyjnym. Byłem przejazdem w pierwszej połowie czerwca.
            Restauracja która trąci w wystroju PRLem. Wziąłem ziemniaki+schabowy nadziewany pieczarkami i serem+surówka. Mocna klasyka, na tłusto i bez przybrania, ale nawet smacznie. Sympatyczna...
            2022-07-19, 15:04
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...