Chełm, Lwowska 24b, Alkohole 24h

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ziulko
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.10
    • 5

Chełm, Lwowska 24b, Alkohole 24h

Witam w sobotę został otwarty sklep z alkoholami na ul. Lwowskiej 24b, całkiem niezły wybór piw rzemieślniczych. Dostępne są piwa z takich browarów jak Pinta, Doctor Brew, Alebrowar, Kingpin, Trzech Kumpli i wiele innych. Ceny raczej normalne sklepowe. Ja zakupy już zrobiłem

Related Topics

Collapse

• Prusak
    Krosno, Lwowska 14, DobryBro
    Prusak
    Juz wcześniej miałem zasygnalizować istnienie tego sklepu, o którym dowiedziałem się zresztą śledząc inne wpisy na forum (dzięki Pankracy).
    Ciekawy melanż, a miły memu srecu: z jednej strony piwa z niemal wszystkich browarów województwa podkarpackiego (poza Czarterem i Mucznem, o...
    2024-09-20, 18:34
  • Prusak
    Chełm, Reformacka 7, Restauracja Browar Kozak
    Prusak
    Nie mogłem sobie darować, skoro w sumie mam blisko. Nowy browarek w lokalu restauracyjnym, jakich wiele. Na razie amatorzy piwnych atrakcji nie mogą raczyć się widokiem warzelni znajdującej się w pomieszczeniu po drugiej stronie sieni kamienicy, w której umieszczona jest cała knajpa. Docelowo...
    2023-03-02, 18:06
  • marecki12
    Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
    marecki12
    Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
    Nowy sklep na Obłużu i dzisiaj zakupiłem 5 piw z Browaru Mikołajki : APA, NEIPA, marcowe, lager, Wheat IPA
    2021-06-09, 18:22
  • plasma555
    Sklep Regionalne Alkohole ma krakowiskim Kazimierzu poszukuje pracownika
    plasma555
    Sklep Regionalne Alkohole na krakowskim Kazimierzu poszukuje pracownika!

Stanowisko: Kasjer - doradca klienta
    Miejsce pracy: Kraków, ul. Miodowa 28a

Poszukujemy osób do pracy w wymiarze 100-120 godzin miesięcznie (głównie zmiany popołudniowe czwartek-niedziela)...
    2018-07-25, 13:58
  • darekd
    Wrocław, Wałbrzyska 2, DDM Alkohole
    darekd
    W tej okolicy (Klecina) jest kilka sklepów. Ten znajduje się po prawej stronie jadąc ze strony centrum i Krzyków. Dość niepozorny. W środku spory wybór piw czeskich i naszych. W tym tych rzadszych jak dolnośląska Rebelia. Coś tam z zagranicznych. Napis głosi, że czynne codziennie do 23.
    2019-11-02, 00:34
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...