Lublin, Sławinkowska 28, Imperium Alkoholi

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Prusak
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 4508

Lublin, Sławinkowska 28, Imperium Alkoholi

Sklep położony na końcu Willowej, nieopodal Ronda Reagana.
    Klasyczny wybór piw kraftowych, spora oferta Pinty, Zakładowego, widziałem piwa z Golema, Birbanta, Peruna, Warsztatu Piwowarskiego, Incognito, Kormorana i dużo, dużo więcej.
    Dostępne też porterowe "sztosy" i na dokładkę niewiele z zagranicy.
    Oddzielny wątek dlatego, że sklep nie odbiega jeśli chodzi o wybór od tej grupy kilkunastu innych w Lublinie, które mają w miarę porządny asortyment, piwo nie jest tu tylko dodatkiem.

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    2024.10.11-12 - Lublin, Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych
    Ahumba
    Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych to impreza dla prawdziwych smakoszy piwa. Po raz 8 odbędzie się spotkanie z najlepszymi browarami, które przywiozą ze sobą między 200 a 300 różnorodnych gatunków piw. Będą to 2 intensywne dni i JEDNO najlepsze miejsce pod słońcem: LUBLIN!
    Start
    2024-10-11
    Koniec
    2024-10-12
    Adres
    Dworcowa 11, Lublin
    2024-09-21, 16:23
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Shedao
    Pieszyce, Ogrodowa 28, Świat Alkoholi
    Shedao
    ... a dokładniej to Świat Alkoholi & Delikatesy Mięsne, czyli połączenie dość fantazyjne, no ale kimże jestem, żeby mówić innym jak mają prowadzić biznes

Niedaleko Bielawy, po drodze do Świdnicy, znajduje się oto taki przybytek, oferujący naprawdę sporą ilość...
    2021-06-07, 08:52
  • ART
    Wielkie uaktualnienie 2015 - Perła - Lublin, Lublin ul. Bernardyńska 15
    ART
    Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
    2014-12-18, 23:24
  • Javox
    Perła - Lublin, Perła Biała Pszeniczna
    Javox
    Ciekawa odmiana na lato - pszeniczniak od Perełki

Na razie z danych mamy tylko zawartość alko w wysokości 4.8%

Piana - więcej na początku potem prawie pełna warstewka.
    Lacing - trochę było.
    Barwa - zamglony, blady - jasny żółty.
    Gaz - średni....
    2023-07-27, 10:07
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...