Raczej się nie stosuje podawania cen do ogólnej wiadomości.Wiem z doświadczenia ze zeby mieć dostęp do cen hurtowni ,to trzeba mieć hasło
Zwłaszcza ,ze oferta piwa powinna być dostępna dla osób pełnoletnich
Ostatnia zmiana dokonana przez sklep-piwowar; 2003-12-08, 11:29.
Na Kelta trzeba będzie poczekac do wejścia do UE,ale teraz są z Czech np Budweiser
Bernard Ciemny
Bernard jasny
Zubr premium
Litovel premium
a chwilowo brak jest Krusovice czarne i lezak oraz Samsona z Budweisera
Mam pytanie dotyczące tego zestawu za 99 zł co lezał sobie na lodowce koło zestawu Kwaka jak byłem w sklepie w Niedziele i sam nie zdążyłem się zapytac. Jakie sa tam piwa??? bo widziałem że było ich tam sporo m.in. francuski Pelfroth i Heineken .Czyżby to był zestaw Piwa Świata Heinekena??a i chyba był w nim jakis pokal.
To są dwa pokale ale nie firmowane konkretnym piwem tylko jest napis - Culture Biere.Jest Heineken i Amstel ale czy reszta to też Heineken ?.Ktoś z forumowiczów będzie znał odpowiedz
Pelfroth to francuskie piwo z grupy Heinekena,nie wiem czy dobrze widzeale sa tam takie dwa i chyba różne.Można podac jakies bliższe szczególy jkaie sa jeszcze piwka no i jakiej pojemności.
Pelforthy są chyba takie same, czyli ciemne. Jasny Pelforth ma
( a w każdym razie miał kiedyś ) etykietę w kolorze żółtym.
Poza tym dopatrzyłem się w tym zestawie znakomitego pomarańczowego George Killiansa ( etykieta z głową konia ) i belgijskiego Affligem.
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Kiedy bedą w sklepie piwa z Obolona,bo widzialem że pojawiło sie przedstawicielstwo w Polsce w Poznaniu,a z listu jaki otrzymałem wynika że w Warszawie jest ich hurtownia.Mogę przeslać na maila lub umieścic na forum list który otrzymałem.Oto adres do strony www.obolon.pl
Comment