Raczej się nie stosuje podawania cen do ogólnej wiadomości.Wiem z doświadczenia ze zeby mieć dostęp do cen hurtowni ,to trzeba mieć hasło
Zwłaszcza ,ze oferta piwa powinna być dostępna dla osób pełnoletnich
Na Kelta trzeba będzie poczekac do wejścia do UE,ale teraz są z Czech np Budweiser
Bernard Ciemny
Bernard jasny
Zubr premium
Litovel premium
a chwilowo brak jest Krusovice czarne i lezak oraz Samsona z Budweisera
Mam pytanie dotyczące tego zestawu za 99 zł co lezał sobie na lodowce koło zestawu Kwaka jak byłem w sklepie w Niedziele i sam nie zdążyłem się zapytac. Jakie sa tam piwa??? bo widziałem że było ich tam sporo m.in. francuski Pelfroth i Heineken .Czyżby to był zestaw Piwa Świata Heinekena??a i chyba był w nim jakis pokal.
To są dwa pokale ale nie firmowane konkretnym piwem tylko jest napis - Culture Biere.Jest Heineken i Amstel ale czy reszta to też Heineken ?.Ktoś z forumowiczów będzie znał odpowiedz
Pelfroth to francuskie piwo z grupy Heinekena,nie wiem czy dobrze widzeale sa tam takie dwa i chyba różne.Można podac jakies bliższe szczególy jkaie sa jeszcze piwka no i jakiej pojemności.
Pelforthy są chyba takie same, czyli ciemne. Jasny Pelforth ma
( a w każdym razie miał kiedyś ) etykietę w kolorze żółtym.
Poza tym dopatrzyłem się w tym zestawie znakomitego pomarańczowego George Killiansa ( etykieta z głową konia ) i belgijskiego Affligem.
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Kiedy bedą w sklepie piwa z Obolona,bo widzialem że pojawiło sie przedstawicielstwo w Polsce w Poznaniu,a z listu jaki otrzymałem wynika że w Warszawie jest ich hurtownia.Mogę przeslać na maila lub umieścic na forum list który otrzymałem.Oto adres do strony www.obolon.pl
Comment