Kto nie próbował jeszcze Artezan Biała Ipa to zapraszamy z nowości Uzi Kraftwerk (white india pale ale), a może Kelt'a albo Mnicha chce się ktoś napić to też mamy
Lublin, Tumidajskiego 2, Delikatesy Alkoholowe
Collapse
X
-
-
-
Nowości na dzisiaj :PIOTREK Z BAGIEN BELG PALE ALE,KRAFTWERK MAXIM,SOPLIPIWKO BLACK BICZ I CHUCK, RACIBORSKI LAGER, KONSTANCIN WARSZAWIAK
Comment
-
-
-
-
Dziś nowości to Brodacz California i Helio
Reden Chłopskie Lato
Trzy korony Lager Wiedeński i porter
Alebrowar Ordotox English Ipa
Pozostałe piwka to Smokey Joe, Amber Boy,
Pinta Atak Chmielu i Imperium Atakuje
Comment
-
Dziś o dziwo tylko jedna nowość .Podobno wysyp ma być od września.Nie ma grzybów ale będzie wysyp piw.Więc jedyna nowość to Artezan Czarny Mustang, ale są inne dawno nie widziane jak Pinta Angielskie Śniadanie i stara wersja Call Me Simon,Pierwsza Pomoc
Ja Pale Ale, Atak Chmielu
Dr,Brew Aipa i Hoppy Queen
Mały Kurek-Biała Dama
Primator Weizen i Pale Ale,Zlaty Bażant i Kelt
Kingpin Rocknrolla, Lunatic,Mandarin
Solipiwko Chuck i Black Bicz
Kormoran Złoty Kłos, Świeże,Plon Czerwony
Raciborskie
Comment
-
-
-
Comment
-
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych to impreza dla prawdziwych smakoszy piwa. Po raz 8 odbędzie się spotkanie z najlepszymi browarami, które przywiozą ze sobą między 200 a 300 różnorodnych gatunków piw. Będą to 2 intensywne dni i JEDNO najlepsze miejsce pod słońcem: LUBLIN!
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-21, 16:23 -
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Ciekawa odmiana na lato - pszeniczniak od Perełki
Na razie z danych mamy tylko zawartość alko w wysokości 4.8%
Piana - więcej na początku potem prawie pełna warstewka.
Lacing - trochę było.
Barwa - zamglony, blady - jasny żółty.
Gaz - średni....-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-07-27, 10:07 -
-
Kolejny rok z rzędu...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...-
Channel: Wielkie uaktualnienie 2015
-
-
Admin: To jest nowy lokal w miejscu po browarze:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...gs-d-bierhalle
------------------------------------------------------
Tam już browaru nie ma, jest teraz jakiś...-
Channel: Lubelskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment