Granda! świeżutkie co najwyżej
Lublin, Tumidajskiego 2, Delikatesy Alkoholowe
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Za drugim razem trafić dużo łatwiej. Kupiłem ostatniego Granda (4,6zł). Z porterów jeszcze uszczupliłem stany magazynowe ciechanowskiego (0,33 za 3,50zł) i krajańskiego (5zł). Po za tym 10 Magnusów z Jagiełły dla żony (1,70zł za 0,33l), promocyjne Johny Smithy (3,9zł) i przegląd Ciechanowa: Miodowe, Pszeniczne (warka 4), Mocne i Wyborowe. Z ciekawości "Śląskie 1209". Tym razem bez belgów, ale może w poniedziałek naprawię ten błąd.
Lubię ten sklep...
Comment
-
-
Grand dopiero dzisiaj ale za to większy zapas i tym razem świeżutkie (a nie świerzutkie) Naturalne z Gościszewa .Namówiłem hurtownię Best w Lublinie żeby nawiązała współpracę z Browarem Gościszewo no i udało się dlatego teraz można się spodziewać tego piwka w kilku sklepach na Lublinie .Nie mogę już się chwalić że Naturalne jest tylko w moim sklepie ale za to będą częstsze dostawy i zawsze świeżę , jedyny minus to że przez hurtownię jest droższe.
Powinno też tym razem dojechać Irlandzkie mocne i zielone
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklep Wyświetlenie odpowiedziŚląskie 1209,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklep Wyświetlenie odpowiedziNamówiłem hurtownię Best w Lublinie żeby nawiązała współpracę z Browarem Gościszewo no i udało się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziOno takie niepasteryzowane jak wcześniej Książęce z Lwówka Śl.. Znaczy kultywują tradycje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sandacz Wyświetlenie odpowiedziJa bym miał gorącą prośbę, żeby oprócz Naturalnych można było dostać też Rycerza, który moim zdaniem bije na głowę oba Naturalne razem wzięte. Zawsze mnie zastanawiało, że jeden browar może równolegle robić i piwo kiepskie, i znakomite... (a o szczegółach swoich doznań wypowiem się, jak uda mi się drugi raz skosztować Rycerza...)
Powinno być przy następnej dostawie zwłaszcza że jest tańsze od Naturalnego i też niepasteryzowane
Comment
-
-
Ostatnio znowu dwukrotnie odwiedziłem Delikatesy. Właściciela tradycyjnie nie spotkałem... :P
Kupiłem Magnusy z Jagiełły, Miodowe, Porter i Wyborowe z Ciechanowa, Kasztelana Niepasteryzowanego, Grandy z Ambera, Biłe i Pszeniczne z Obolonia, i śjakiegoś Krieka .
Wybór jakby mnejszy...
EDIT: Aha. I obrzydliwe Zielone... :PLast edited by Seta; 2008-06-16, 23:19.
Comment
-
-
Dziś dojechało trochę piwka a do wtorku powinny się pojawić -
Mazur (Kormoran)
Irish
dawne (Konstancin)
portos
zodiak Kłodawa
porter staropolski
Irlandzki zielone
irlandzkie mocne
czarne
czarne miodowe
naturalne niefiltrowane
żywe
kożlak
porter amber
porter krajanLast edited by supersklep; 2008-06-18, 14:30.
Comment
-
Comment