Dzisiaj stało ich jeszcze kilka do wtorku starczy. Niestety cena rzeczywiście mało ciekawa
Lublin, Tumidajskiego 2, Delikatesy Alkoholowe
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gopher Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj stało ich jeszcze kilka do wtorku starczy. Niestety cena rzeczywiście mało ciekawa"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
-
Wspaniały sklep! Tylko ciężko go znaleźć...
Byłem 2 tygodnie temu.
Nakupiłem Gościszewa, Grudziądza, Jagiełły i trochę zagranicy.
Ceny bardzo rozsądne. Bez wątpienia najlepszy sklep w lubelskim, jeden z trzech najlepszych w Polsce jakie odwiedziłem (obok Smaku i Zofmaru; Jola się nie umywa...).
Szkoda, że nie udało się spotkac z właścicielem, ale jednego klienta namówiłem na odwiedzenie browar.biz.
Comment
-
-
Czy to jest ten sklep, który nad wejściem ma napisane "Piwa świata" i jest w ciągu pawilonów opatrzonych adresem Tumidajskiego 2, w sąsiedztwie ronda, a frontem do ulicy M. Koryznowej?
Jeśli to ten, to jest czynny pon-sob do 22 i dziś niestety pocałowałem klamkęZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
Comment