Alebrowar dopiero na 10 marca będzie. Większość ciekawych piw regionalnych jest w stałej sprzedaży , co środa i czwartek nowa dostawa
Lublin, Tumidajskiego 2, Delikatesy Alkoholowe
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yaro74 Wyświetlenie odpowiedziZ belgów 0,75l coś jeszcze zostało ?
Teraz zamawialiśmy same butelki 0,7 z belgów ,to jest wybór na pewno
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziAlebrowar ma być dopiero 10 marca ?
Tak ,bez zmian dopiero 10 marca
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklep Wyświetlenie odpowiedziTak ,bez zmian dopiero 10 marca
Nowe wiesci są takie że jednak 3 marca
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklep Wyświetlenie odpowiedziJutro mają być piwa z Armenii , chyba 7 gatunków.To duża ciekawostka , bo jeszcze nie było takich piw w Lublinie jeśli mnie pamięć nie myli.
Piwa nazywają się KILIKIA - to browar mieszczący się w stolicy Armenii - Erywaniu. Jego historia sięga 1952 roku o czym przypomina dedykowany browarowi kapsel. Nie należy on do żadnego koncernu, a roczna produkcja wynosi ok. 100 tysięcy hekto
Jest 6 jasnych typu pils i jeden dunkel
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklep Wyświetlenie odpowiedziNowe wiesci są takie że jednak 3 marca
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziCzyli w sklepie piwo będzie dostępne w niedzielę czy też poniedziałek?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika uranium Wyświetlenie odpowiedziCoś forum zapomniało o tym sklepie - ten fajny z brodą i tatuażami już nie ma brody.
Ale dzisiaj kupiłem u nich Portera Ciechan i pierwszą warkę ze Lwówka - reinkarnacja.
Obsługa bardzo miła i kompetentna.Last edited by perłyfan; 2013-04-05, 14:24.JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Łukasz przeniósł się pod Bramę Krakowską więc jest szansa że i tam coś ruszy w temacie piwek :]
Comment
-
Comment