Szkoda że nie pracuje na Tumidajskiego zawsze można było pogadać o piwko a sklep ten zdecydowanie ma najlepszą ofertę.
Lublin, Tumidajskiego 2, Delikatesy Alkoholowe
Collapse
X
-
A z informacji bardziej konkretnych - rano był Artezan. IPA i Pacyfik.
W porażającej cenie 8,8 zł szt.Last edited by tomolek; 2013-04-05, 15:19.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Zbieracz Wyświetlenie odpowiedziŁukasz przeniósł się pod Bramę Krakowską więc jest szansa że i tam coś ruszy w temacie piwek :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziA z informacji bardziej konkretnych - rano był Artezan. IPA i Pacyfik.
W porażającej cenie 8,8 zł szt.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziPod Bramę Krakowską? To przecież inna firma...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziNa Wieniawskiej jest jeszcze bardziej porażająca cena: 9, 6 zł. Tam zawsze windują...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedzi
Przed chwilą widziałem, w którymś ze sklepów internetowych poniżej 7 zł...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziA z informacji bardziej konkretnych - rano był Artezan. IPA i Pacyfik.
W porażającej cenie 8,8 zł szt.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yaro74 Wyświetlenie odpowiedziDolicz koszty wysyłki, wyjdzie drożej.
Comment
-
-
A czy planują Państwo jakieś piwa angielskie wprowadzić do asortymentu ( np. Stout "March of the Penguins" ) ?
Byłam co prawda jakiś czas temu... ( i przed dostawami, bo we wtorek ... ) , ale z piw z tzw. górnej półki były tylko belgijskie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slow_girl Wyświetlenie odpowiedziA czy planują Państwo jakieś piwa angielskie wprowadzić do asortymentu ( np. Stout "March of the Penguins" ) ?
Byłam co prawda jakiś czas temu... ( i przed dostawami, bo we wtorek ... ) , ale z piw z tzw. górnej półki były tylko belgijskie.
Tak jestem w trakcie zamówienia z Johna Kinga , ale takiego stouta nie mieli w ofercie
Comment
-
Comment