Dla odmiany zamiast piwa dziś polecam ostre sosy East End pochodzące z Indii .Ostre ale smaczne przecierowe nie octowe sosy
Lublin, Tumidajskiego 2, Delikatesy Alkoholowe
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gebruiker Wyświetlenie odpowiedziRozumiem, że Skandynawii nie ma? Tak trudno napisać? Ursy, Pinty i Olimpy są wszędzie, także ma się czym chwalić. Pozdrawiam
Comment
-
-
Od wczoraj z nowych piw są 3 piwka z Browaru Twigg z Krakowa ,Dr.Brew Double Ipa.
Z Chmielarium Angielski Hydrant , Browar na Jurze pszeniczne z dodatkiem owocowym i miodu. Z Alebrowaru na razie tylko King of Hop. Na dziś zamówiony jest Winchester !!!
fotka to etykieta jednego z piw Browaru Twigg
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklep Wyświetlenie odpowiedziW sprawie dostępności piw proszę pisać na PW i warto uzupełnić profil żeby nie występować jako anonim. Skandynawii faktycznie nie ma i przy obecnej modzie na nasze małe krajowe browary ,to raczej nie zapowiada się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gebruiker Wyświetlenie odpowiedziW sprawie dostępności piw pisałem do kilku sklepów na priv - zero odpowiedzi. Mój błąd - Wy może wyznajecie inny sposób na interakcję z klientem. Anyway - nie ma co się obruszać i pisać jakichś przytyków o wypełnianiu profilu. Jak wypełnię to wypełnię, zresztą nawet wypełniony profil niewiele tutaj o człowieku mówi. A teraz poważnie - załóżmy, że zamówiłbyś sporą dostawę Mikkellera, To Ol, Amager Bryghus, Nogne O, Haandbryggeriet itd. Nie zeszły by?
Nie znalazłem na dzień dzisiejszy hurtowni z tymi piwami ale będę szukał
Comment
-
Comment